Skip to main content

Voorboeking

TCS NEW YORK CITY MARATHON

3 NOVEMBER 2024

Beste lopers en supporters,

In 2024 gaat Rijnmond Marathonreizen voor de 33e keer naar de New York City Marathon.

Vanaf nu kunnen deelnemers uit Nederland en België een voorboeking maken.

New York, deze geweldige stad oefent een onweerstaanbare  aantrekkingskracht uit op lopers én supporters. The Big Apple heeft heel wat te bieden en op de eerste zondag van de maand november is hier ook nog eens één van de meest indrukwekkende marathons ter wereld.

Het team van Rijnmond Marathonreizen zorgt ervoor dat u deze reis naar New York niet snel zult vergeten! Wij zorgen goed voor onze lopers. De reis wordt begeleid door eigen trainers en fysiotherapeuten. Ook vergeten wij de supporters niet. Zo maken wij op donderdag een rondvaart om Manhattan met ons eigen schip. Op de dag van de marathon is er het bijzondere uitzwaaimoment van de lopers. Na het uitgebreide ontbijtbuffet vertrekken wij samen met de supporters naar het aanmoedigingspunt op First Avenue. Hier hangen wij voor onze lopers de bananen in de bomen!

Op onze website staat de aanbieding voor 2023. Hier kunt u al lezen wat er allemaal inbegrepen is. Wij kunnen gerust stellen dat onze reis het meest compleet is.

Om verzekerd te zijn van een startbewijs en een plaats op deze populaire reis, hoeft u alleen het voorboekingsformulier op de website in te vullen. Dit is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Vanaf het moment dat wij het bijgaande formulier ontvangen, reserveren wij direct een startbewijs. U ontvangt via de email een bevestiging. Het startbewijs houden wij voor u apart tot 2 weken na het verschijnen van de aanbieding. U krijgt hierover automatisch bericht van ons.

November 2024 lijkt zo ver weg maar voor u het weet loopt u te genieten in de straten van New York City!

Met sportieve groet en hopelijk tot ziens in 2024!

Het team van Rijnmond Marathonreizennmond Marathonreizen

Voorschrijving NY '24

1e persoon

3e persoon

2e persoon

4e persoon

Een aanbetaling is niet nodig! Belangrijk! Tot 2 weken na het verschijnen van de nieuwe aanbieding houden wij het startbewijs vast en heeft u, op volgorde van binnenkomst, de eerste keus wat betreft hotel, luchtvaartmaatschappij en reisduur. Iedereen krijgt hier automatisch bericht over. U bent dus tot 2 weken na de ontvangst van de aanbieding altijd verzekerd van een startbewijs voor de TCS New York City Marathon 2024 welke gehouden zal worden op zondag 3 november 2024. Onze vertrekdata zijn, onder voorbehoud, dinsdag 29 oktober voor de 9-daagse reis en woensdag 30 oktober voor de 7- en 8-daagse reis.

Bel of mail gerust bij eventuele vragen.

Rijnmond Marathonreizen
Goudsesingel 184
3011 KD  Rotterdam
010-2179920 of 06-22246722

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BTW.nr NL8174.00.916.B01
KvK nr. 24396768