ALLE DEELNEMERS ZIJN AANGEMELD VOOR DE RUN!

Gekte bij het boeken voor de Two Oceans Marathon in Zuid Afrika

 

We hebben iedereen die zich bij ons aangemeld heeft kunnen boeken voor de Two Oceans Marathon. Het was een gekkenhuis en de site van de organisatie was heel moeilijk om te bereiken. Gelukkig hebben wij onze deelnemers voor de Run voorzien van een definitief startbewijs. Voor de halve marathon en de recreatieloop gaan ze binnenkort open zodat wij on-line jullie naam kunnen doorgeven.

Op 20 april vindt de Ultra Marathon plaats. Rijnmond vertrekt 15 april richting Kaapstad. Een mooie voorbereiding vindt plaats aan het strand bij het Lagoon Beach hotel. Daarna verblijven wij in de Waterfront in Kaapstad met uitzicht op de Tafelberg!

Vrijdag 19 april vindt de International Friendship Run plaats. 5,6 kilometer rennen of wandelen. Je mag zelf kiezen...

De halve en hele is een dag later!

Dan begint 'de vakantie'....

Na Kaapstad gaan we Zuid Afrika verkennen. De nodige excursies hebben we al gehad maar er volgen er veel meer. Op 22 april verkassen we naar Kleinmond, het schitterende Arabella Hotel wacht. Daarna is Stellenbosch aan de beurt. We logeren in het oudste en een van de beroemdste hotels van Zuid Afrika, De Oude Werf. Een heerlijk stadje wacht op ons. Na de vlucht naar Johannesburg gaan we naar Bakubung Safari Lodge in het Pilanes gebied. Uiteraard met de game-drives om de Big Five te spotten!

Als verlenging kan nog gekozen worden om naar Zimbabwe door te gaan. 'sWerelds meest beroemde waterval, De Victoria Falls wordt bezocht. 1700 meter watervallen!

Nog een paar plaatsen beschikbaar

Voor meer informatie over de reis kun je het hele programma op deze site vinden. Heb je nog vragen? Werner kan ze met alle plezier beantwoorden via 010-2179920. Uiteraard kun je ons ook per mail bereiken, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

  • Goudsesingel 184
    3011 KD Rotterdam

  • +31 10 217 99 20
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

     Over ons
     Reisvoorwaarden
     Login

Rijnmond Marathonreizen is een activiteit van GI Travel b.v., al 30 jaar, en is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR)