Inschrijfformulier Two Oceans marathon, Kaapstad 2019

Ja, ik geef mij/ons hierbij op voor deelname aan het 16-daags arrangement van Rijnmond Marathonreizen naar de De Two Oceans marathon in Kaapstad, Zuid Afrika, met als vertrekdatum 15 april 2019 en gaat akkoord met de reisvoorwaarden.

1e persoon

man/vrouw
Lopers: welke afstand ga je lopen?

2e persoon

man/vrouw
Lopers: welke afstand ga je lopen?
Aankruisen indien gewenst:

BELANGRIJKE INFORMATIE:

 • De luchthavenbelasting, security taxes en brandstoftoeslagen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Indien er sprake is van een verhoging van deze kosten ontvang je van ons een aanvullende nota. Bij verlaging krijg je uiteraard een creditnota. Het juiste vliegtarief volgt medio Juni.
 • Het is mogelijk op indeling te boeken voor deze reis. Wij trachten dan een reisgenoot te vinden van hetzelfde geslacht.
 • Visa: voor Zuid Afrika heb je geen visum nodig. Het visum voor Zimbabwe krijg je bij binnenkomst. Je paspoort dient voor beide landen nog wel minimaal 6 maanden geldig te zijn tot na thuiskomst. 
 • Het reistechnische gedeelte wordt uitgevoerd door GI Travel. GI Travel is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden, Stichting Calamiteitenfonds en het ANVR. 
 • Belangrijk: wij hebben bij boeking een kopie nodig van je paspoort.
 • Voorwaarden: De reis valt onder de ANVR Reisvoorwaarden. Conform artikel 5, lid 8 van de ANVR Reisvoorwaarden gelden voor deze marathonreizen onderstaande afwijkende  betalingsvoorwaarden (zie artikel 6, lid 1a) en annuleringsvoorwaarden  (zie artikel 12, lid 2d) 
 •  Betalingsvoorwaarden: Nadat wij uw inschrijving bevestigd hebben, in de vorm van toezending van een factuur, verzoeken wij je de 10% aanbetaling en de eventuele annuleringsverzekering binnen 21 dagen over te maken. Het inschrijfformulier dient van je handtekening voorzien te zijn. Het restantbedrag dient voor 1 februari 2018 te zijn voldaan.
 • Annuleringsvoorwaarden: Vanaf het moment van boeking tot en met  31 december 2018 bedragen de annuleringskosten 10% van de reissom plus het totale bedrag van het startbewijs, eventuele premie annuleringsverzekering en extra’s. V.a. 1 t/m 31 januari bedragen de annuleringkosten 50% van de reissom. Bij annulering vanaf 1 februari 2019 bedragen de annuleringskosten 100% van de reissom.

 

Heeft u nog vragen over deze unieke reis in 2018 bel dan gerust met Werner op 010-2179920 of mail naar info@rijnmondmarathonreizen.nl

 

Met het verzenden van dit formulier geeft zich op voor deelname aan deze reis van Rijnmond Marathonreizen / GI Travel en gaat akkoord met de voorwaarden. 

Het reistechnische gedeelte wordt uitgevoerd door GI Travel welke is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR).

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR):

GI Travel is aangesloten bij SGR. De in dit programma gepubliceerde reis valt daarom onder de garantie van SGR. De SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis.

Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR):

GI Travel is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds valt de in dit programma gepubliceerde reis onder de garantie van het Calamiteitenfonds.

Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door GI Travel georganiseerde reis;

 • (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet, of niet volledig kunnen uitvoeren.
 • de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.
 • Goudsesingel 184
  3011 KD Rotterdam

 • +31 10 217 99 20
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

     Over ons
     Reisvoorwaarden
     Login

Rijnmond Marathonreizen is een activiteit van GI Travel b.v., al 30 jaar, en is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR)