DE ULTRA MARATHON IN EEN ULTRA PRACHTIG LAND

De Two Oceans marathon in Kaapstad. 56 kilometer met heel veel vals plat. De ultieme uitdaging voor de buitengewoon goed getrainde loper! Ook nog eens in een gelimiteerde tijd... Er zijn ook andere afstanden, je kunt de halve marathon lopen en voor de liefhebbers is er nog een 5 kilometer loop vanuit de Victoria en Albert Waterfront. Zaterdag 20 april is de datum van de marathon.

Rijnmond gaat, wederom, naar Zuid Afrika. Werkelijk een van de mooiste landen ter wereld. We hebben een bijzonder exclusieve en uitnodigende reis voor jullie samengesteld.

Laten we bijvoorbeeld eens beginnen in een hotel aan het strand. In Milnerton bij Bloubergstrand. Even bijkomen van de jetlag en heerlijk trainen aan het strand. Een bijzonder prettig begin. En  dan het uitzicht... Op de Tafelberg!

Daarna verkassen we naar ons hotel midden in de Victoria en Albert Waterfront. Midden in de gezelligheid dus. Heel veel restaurants, winkels, vertier en de excursies die daarvandaan geboekt kunnen worden. De ferry van Robbeneiland ligt naast het hotel.

We maken de nodige excursies.

In het programma is precies te zien waar jullie allemaal heen zullen gaan. O.a. van Houtbaai naar Duiker eiland en het natuurreservaat van Kaap Punt.  Uiteraard zal Kaap de Goede Hoop bezocht worden.

Na Kaapstad gaan we naar Kleinmond. Jawel, Arabella! Een schitterend hotel. En waar we ook heel trots op zijn: We gaan verblijven in Hotel de Oude Werf in Stellenbosch. Niet zomaar een hotel maar.... Het oudste hotel van Zuid Afrika!

Vanzelfsprekend bezoeken we een safarigebied. Inbegrepen zijn de nodige game drives. We verklappen nog niet alles.

Want er is meer dan Zuid Afrika in deze reis. Een paar landen meer zelfs...

Denk maar aan heel veel water...

 

Binnenkort in dit theater

De Rijnmond aanbieding voor de reis naar de Two Oceans Marathon 2019.

 

  • Goudsesingel 184
    3011 KD Rotterdam

  • +31 10 217 99 20
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

     Over ons
     Reisvoorwaarden
     Login

Rijnmond Marathonreizen is een activiteit van GI Travel b.v., al 30 jaar, en is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR)