Ja, ik geef mij/ons hierbij op voor deelname aan het 9-daags arrangement van Rijnmond Marathonreizen naar de TCS New York City Marathon, met als vertrekdata dinsdag 1 november 2022 voor de 9-daagse reis en gaat akkoord met de reisvoorwaarden.

Inschrijfformulier TCS New York City Marathon 2022

1e persoon

man/vrouw
man/vrouw

2e persoon

3e persoon

man/vrouw

4e persoon

man/vrouw
Verzekeringen – aankruisen indien gewenst:

Reissom: De reissom is exclusief de bijdrage Stichting Calamiteitenfonds Reizen € 2,50 per bevestiging/factuur en de bijdrage Stichting Garantiefonds Reisgelden € 5,00 per persoon.

Reisdocumenten: Een visum voor de Verenigde Staten is voor personen met de Nederlandse of Belgische nationaliteit niet nodig. Uw paspoort dient nog geldig te zijn bij terugkomst. Wel heeft u een ESTA goedkeuring nodig. Uitgebreide info volgt.

Inschrijven: Online boeken is mogelijk dit formulier. Opsturen kan ook naar: Rijnmond Marathonreizen, Antwoordnummer 30129, 3030 VB  Rotterdam (een postzegel is niet nodig). Boekingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Voor vragen over deze reis kunt u altijd bellen met 010-2179920. Wilt u langskomen op ons kantoor in Rotterdam? Dat is geen enkel probleem maar wel graag vooraf even bellen.

 

Voor het laatste nieuws kijkt u op www.rijnmond-marathonreizen.nl of op Facebook

Rijnmond Marathonreizen behoudt zich het recht voor eventueel wijzigingen door te voeren. Dit formulier hoort bij de brochure van Rijnmond Marathonreizen.

Betalingsvoorwaarden: Nadat wij uw inschrijving bevestigd hebben, in de vorm van toezending van een factuur, verzoeken wij u de aanbetaling van € 895,00 p.p. voor de lopers en € 300,00 voor de supporters en de eventuele annuleringsverzekering binnen 14 dagen over te maken. Het inschrijfformulier dient van uw handtekening voorzien te zijn. Het restantbedrag dient voor 1 augustus 2022 te zijn voldaan.

Annuleringsvoorwaarden: Bij annulering tot 31 juli 2022 bedragen de annuleringskosten

€ 895,00 voor de lopers en € 300,00 voor de supporters plus de, eventuele annuleringsverzekering en extra's. Bij annulering vanaf 1 augustus 2022 bedragen de annuleringskosten 100% van de reissom. Een goede annulerings- en reisverzekering zijn zeer aan te raden.

Wijzigen: Uw reservering is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Na 1 augustus 2022 zijn er geen wijzigingen meer mogelijk.

  • Goudsesingel 184
    3011 KD Rotterdam

  • +31 10 217 99 20
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

     Over ons
     Reisvoorwaarden
     Login
 

Rijnmond Marathonreizen is een activiteit van GI Travel b.v., al 30 jaar, en is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR)