2 EN 3 NOVEMBER 2021

Normaal zijn de dinsdag en de woensdag voorafgaand aan de marathon van New York twee geweldige dagen. Dat zijn namelijk de dagen waarop onze deelnemers vertrekken naar New York.

20191103 111850

En dat al dertig jaar lang…….

Maar net zoals in 2020 was het ook dit jaar weer onmogelijk om naar Amerika te reizen. Wekenlang leefden wij tussen hoop en vrees. Het enthousiasme van de lopers tijdens de  drie gezamenlijke trainingen spatte er vanaf. Wij wilden allemaal zó graag. Maar uiteindelijk mondde het uit in een bittere teleurstelling. Vooral de komende dagen proberen wij niet teveel te denken, op dit tijdstip zouden wij dit doen, nu hadden wij dat gedaan.

Zondag 7 november zal ongetwijfeld zwaar worden. Echter, de beelden van de start, de lopers, het geweldige parcours en het enthousiasme van de toeschouwers langs de kant maken ons nóg vastberadener om in 2022 weer een reis te organiseren naar de TCS New York City Marathon die zijn weerga niet kent. Alle lopers en supporters, nogmaals bedankt voor het vertrouwen in onze organisatie.

Wij hopen velen snel weer te kunnen begroeten dus…………….tot ziens in 2022!

Het team van Rijnmond Marathonreizen

  • Goudsesingel 184
    3011 KD Rotterdam

  • +31 10 217 99 20
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

     Over ons
     Reisvoorwaarden
     Login
 

Rijnmond Marathonreizen is een activiteit van GI Travel b.v., al 30 jaar, en is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR)