De eerste gezamenlijke training

Beste lopers,

De eerste gezamenlijke training staat voor de deur. De New York City Marathon heeft een zwaar parcours, dus een goede voorbereiding is erg belangrijk. Mede daarom hopen wij op zondag 22 augustus een grote groep lopers te kunnen begroeten. De training start om 09.30 uur.

Waar is het begin- en eindpunt?

Sport- en activiteiteneiland Lake 7
Strandweg 23
2761 DM Zevenhuizen
Dit is aan de kant van Rotterdam Ommoord/Oud Verlaat. Meer info op www.lake7.nl

Door een grootscheepse verbouwing is het niet mogelijk om na afloop te douchen. Onderweg en aan het einde van de training zijn er drankposten. De drankjes worden aangeboden door Coca Cola en Makro Barendrecht. Perfetti Van Melle verzorgt het snoep. Onze trainer Tjeerd Witkamp zal deze training leiden. Onderstaand wat verdere info over deze training.

TRAINING ZONDAG 22 AUGUSTUS 2021

Bij deze training heeft u de keuze uit verschillende afstanden. 15, 18, 21 of 24 km, inclusief inlopen. De meeste deelnemers kiezen in de regel de 21 of 24 km.

Op ongeveer 12 km is er een waterpost, bemand door Lenny van Vliet en Werner van der Ruit. Valt het lopen wat tegen, dan is het mogelijk om bij het punt van de waterpost de ophaalbrug, de Pekhuisbrug, over te gaan en rechtsaf te slaan. Volg de oever van de Rotte tot bij café Oud Verlaat, waar u vóór het café linksaf gaat en door loopt naar het sportcentrum Lake 7, het beginpunt.

Voor de afstand van 18 km loopt u vanaf de waterpost rechtdoor langs de Rotte tot de volgende brug, de Rottebanbrug. Steek de brug over en ga direct linksaf op het fietspad langs de Rotte terug tot aan café Oud Verlaat. Ga hier rechts af tot bij Lake 7.

Voor de 21 km blijft u aan de noordzijde van de Rotte lopen tot de volgende brug, de Burgmanbrug. Steek deze over en ga linksaf op het fietspad langs de Rotte tot aan café Oud Verlaat. Dan rechtsaf naar Lake 7.

De langste route, 24 km, blijft nog rechtdoor gaan tot bij de drukke Molenlaan. U gaat links het water over en gelijk na de Prinses Irenebrug weer linksaf bij de eerste weg. Vervolgens weer naar links waarna u in een rechtse bocht weer langs de Rotte komt. Na ongeveer 4 km komt u bij café Oud Verlaat waar u rechtsaf gaat naar Lake 7.

Heeft u nog vragen? Bel gerust met 010-2179920. Mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan natuurlijk ook.

Hopelijk tot ziens op de eerste training in aanloop naar de New York City Marathon.

Het team van Rijnmond Marathonreizen

  • Goudsesingel 184
    3011 KD Rotterdam

  • +31 10 217 99 20
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

     Over ons
     Reisvoorwaarden
     Login
 

Rijnmond Marathonreizen is een activiteit van GI Travel b.v., al 30 jaar, en is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR)