NEW YORK CITY MARATHON 2021

Onze reis naar de vijftigste editie van de New York City Marathon is op dit ogenblik voor lopers helemaal volgeboekt. Voor supporters zijn er nog wel plaatsen vrij. We verheugen ons om straks met een groep enthousiaste deelnemers op reis te gaan naar één van de meest indrukwekkende steden ter wereld, New York!

TCS NEW YORK CITY MARATHON 2020 GEANNULEERD

49006861686 b17e93c0f5 wGisteren, 24 juni, is bekend geworden dat de vijftigste marathon van New York zondag 1 november helaas niet zal plaatsvinden.

Op dit moment bevindt de wereld zich in een onvoorspelbare situatie door het coronavirus. De marathonorganisatie heeft in samenspraak met de burgemeester van New York het moeilijke besluit moeten nemen om de marathon te annuleren.

Hoewel dit gezien de recente ontwikkelingen misschien niet helemaal onverwachts komt, blijft het natuurlijk voor iedereen een enorme teleurstelling. Uiteraard gaan we ons uiterste best doen om dit voor iedereen zo goed mogelijk op te lossen.
 
We vragen al onze deelnemers om geduld. Binnenkort komen wij met aanvullende informatie.

Met sportieve groet,

Het team van Rijnmond Marathonreizen

Het Coronavirus

20191019 100848Beste allen,

Op 11 maart jongstleden arriveerden we op Schiphol met onze deelnemers aan de Israël-Jordanië reis. De stilte op onze nationale luchthaven bleek een voorzichtige voorbode wat ons te wachten stond. Vrijwel niemand had op dat ogenblik nog gehoord van een ’intelligente lockdown’. Binnen een paar dagen was alles plotseling anders. Niets was meer zeker in Nederland, België en de rest van de wereld. De Tel Aviv Marathon bleek één van de laatste grote hardloopevenementen te zijn. Veel marathons welke in het voorjaar gelopen zouden worden, zijn verplaatst naar het najaar. In enkele gevallen zelfs geannuleerd. We weten nog niet wat de toekomst zal brengen. We hebben er alle vertrouwen in dat de maatregelen die in Europa en Amerika van kracht zijn effectief zullen zijn. Zodat we over ruim zes maanden gewoon kunnen vertrekken naar die geweldige stad, New York City! Mocht de New York City Marathon niet doorgaan ten gevolge van de Coronacrisis, dan kan de reis kosteloos geannuleerd worden. Wij verwachten dat het zover niet zal komen. Voor vragen kan je ons natuurlijk altijd bellen of mailen. We hopen dat jullie samen met degenen die jullie lief zijn, in goede gezondheid door deze periode heen mogen komen.

Met sportieve groet,

Het team van Rijnmond Marathonreizen

TCS NEW YORK CITY MARATHON 2020

2020nyWE ZIJN UITVERKOCHT!

De vijftigste editie van de TCS New York City Marathon heeft een enorme aantrekkingskracht op lopers. Maar dat de boekingen in zó'n vaart binnen zouden komen heeft ons zelfs verbaasd. Ook in 2020 hebben we weer een geweldige all-in reis samengesteld voor lopers en supporters. Compleet met boottocht, gerookte zalm en pannenkoeken bij het ontbijtbuffet, een laat vertrek naar het startgebied en een groot feest op zondagavond! Lees gerust eens rustig door wat er allemaal is inbegrepen maar wacht niet te lang met boeken. Ook in 2020 gaan we er weer een geweldige happening van maken. Alle boekingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. UPDATE: WE ZIJN INMIDDELS HELEMAAL VOLGEBOEKT! We kunnen je nog wel op onze wachtlijst zetten. Aarzel niet om ons te bellen (010-2179920) of mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) bij eventuele vragen.

TCS New York City Marathon 2020

HET IS BIJNA ZOVER 

 

Over ongeveer twee weken starten we met onze boekingen voor de vijftigste New York City Marathon! Rijnmond Marathonreizen gaat voor de 31e keer naar deze geweldige marathon.

De afgelopen maanden hebben we heel veel voorboekingen ontvangen. Deze lopers en supporters krijgen als eerste bericht.

We zijn ervan overtuigd jullie weer een mooie aanbieding te kunnen doen.

Maar we vragen dus nog even geduld……

Met sportieve groeten,

Het team van Rijnmond Marathonreizen

 

  • Goudsesingel 184
    3011 KD Rotterdam

  • +31 10 217 99 20
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

     Over ons
     Reisvoorwaarden
     Login

Rijnmond Marathonreizen is een activiteit van GI Travel b.v., al 30 jaar, en is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR)