Inschrijfformulier TCS New York City Marathon 2021

Ja, ik geef mij/ons hierbij op voor deelname aan het 7 of 9-daags arrangement van Rijnmond Marathonreizen naar de TCS New York City Marathon, met als vertrekdata dinsdag 2 november 2021 voor de 9-daagse reis en woensdag 3 november 2021 voor de 7-daagse reis en ga akkoord met de reisvoorwaarden.

1e persoon

man/vrouw
man/vrouw

2e persoon

3e persoon

man/vrouw

4e persoon

man/vrouw
Verzekeringen – aankruisen indien gewenst:

Reissom: De reissom is exclusief de bijdrage Stichting Calamiteitenfonds Reizen € 2,50 per bevestiging/factuur. Bijdrage Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) € 5,00 p.p.
Reisdocumenten: Een visum voor de Verenigde Staten is voor personen met de Nederlandse of Belgische nationaliteit niet nodig. Je paspoort dient nog geldig te zijn bij terugkomst. Wel heb je een ESTA goedkeuring nodig. Uitgebreide info volgt.
COVID-19: Later volgt meer informatie waaraan Nederlandse en Belgische staatsburgers moeten voldoen om naar Amerika af te reizen en deel te kunnen nemen aan de New York City Marathon 2021.
Inschrijven: Je dient dit formulier, voorzien van je handtekening, te mailen naar info@rijnmondmarathonreizen.nl Online boeken is ook mogelijk via de website. Opsturen kan ook naar: Rijnmond Marathonreizen, Antwoordnummer 30129, 3030 VB Rotterdam (een postzegel is niet nodig). Boekingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Voor vragen over deze reis kan je altijd bellen met 010-2179920. Wil je langskomen op ons kantoor in Rotterdam? Dat is geen enkel probleem maar wel graag vooraf even bellen.
Voor het laatste nieuws kijk je op www.rijnmond-marathonreizen.nl of Facebook
Rijnmond Marathonreizen behoudt zich het recht voor eventueel wijzigingen door te voeren. Dit formulier hoort bij de brochure van Rijnmond Marathonreizen.
Betalingsvoorwaarden: Nadat wij je inschrijving bevestigd hebben, in de vorm van toezending van een factuur, verzoeken wij je de aanbetaling van € 895,00 p.p. voor de lopers en € 300,00 voor de supporters en de eventuele annuleringsverzekering binnen 14 dagen over te maken. Het inschrijfformulier dient van je handtekening voorzien te zijn. Het restantbedrag dient voor 1 augustus 2021 te zijn voldaan.
Annuleringsvoorwaarden: Bij annulering tot 31 juli 2021 bedragen de annuleringskosten € 895,00 voor de lopers en € 300,00 voor de supporters plus de eventuele annuleringsverzekering en extra's.
Bij annulering vanaf 1 augustus 2021 bedragen de annuleringskosten 100% van de reissom. Een annuleringsverzekering is aan te raden.
Wijzigen: Je reservering is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Na 1 augustus 2021 zijn er geen wijzigingen meer mogelijk.
Bovenstaande betalings-, annulerings- en wijzigingsvoorwaarden zijn van toepassing op deze reis. Door ondertekening van dit boekingsformulier verklaar je de ANVR Reis- voorwaarden en de betalings- en annuleringsvoorwaarden te hebben gelezen en verklaar je voor jezelf en je eventuele mede reisgenoten akkoord te gaan met deze voorwaarden. De boeking is definitief wanneer je van ons de boekingsbevestiging ontvangt. Vanaf dat moment zijn boven vermelde voorwaarden van kracht.

  • Goudsesingel 184
    3011 KD Rotterdam

  • +31 10 217 99 20
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

     Over ons
     Reisvoorwaarden
     Login

Rijnmond Marathonreizen is een activiteit van GI Travel b.v., al 30 jaar, en is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR)