Voorboeking TCS New York City Marathon 2019

 

Beste lopers én supporters,

In 2019 gaat Rijnmond Marathonreizen voor de 30e keer naar de New York City Marathon.

New York: deze geweldige stad oefent een onweerstaanbare  aantrekkingskracht uit op lopers én supporters. The Big Apple heeft heel wat te bieden en op de eerste zondag van de maand november is hier ook nog eens één van de meest indrukwekkende marathons ter wereld.

De begeleiders van Rijnmond Marathonreizen bezorgen je een tijd in New York die je niet snel zal vergeten! Niet alleen zorgen wij goed voor de lopers (zij reizen onder begeleiding van een trainings- en medische staf) maar ook voor supporters hebben wij een interessant  programma. Zo gaan we op donderdag rond Manhattan varen met ons eigen schip. Op de dag van de marathon kijken we met de supporters gezamenlijk naar de start in ons restaurant waarna we vervolgens naar het aanmoedigingspunt gaan op First Avenue. Hier hangen we de bananen in de bomen! Indien gewenst sturen wij je met plezier de brochure van 2018 zodat je kan lezen wat er allemaal inbegrepen is.

Om verzekerd te zijn van een startbewijs en een plaats op deze populaire reis hoef je alleen maar het bijgaande online voorboekingsformulier in te vullen of op te sturen. Dit is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Vanaf het moment dat wij het bijgaande formulier van je ontvangen blokken we gelijk een startbewijs. Wij bevestigen altijd via een email de ontvangst van je formulier. Het startbewijs houden wij voor je apart tot 3 weken na het verschijnen van de brochure welke je automatisch toegestuurd krijgt.

Oktober 2019 lijkt zo ver weg maar voor je het weet loop je te genieten in de straten van New York City!

Met sportieve groet,

Het team van Rijnmond Marathonreizen

 

1e persoon

man/vrouw

2e persoon

man/vrouw

3e persoon

man/vrouw

4e persoon

man/vrouw

Een aanbetaling is niet nodig! Belangrijk: tot 3 weken na het verschijnen van de nieuwe brochure houden wij je startbewijs vast en heb je de eerste keus wat betreft hotel, luchtvaartmaatschappij en reisduur (op volgorde van binnenkomst) Deze brochure krijg je automatisch eind december toegezonden. Je bent dus tot 3 weken na de ontvangst van de brochure altijd verzekerd van een startbewijs voor de TCS New York City Marathon 2019 welke gehouden zal worden op zondag 3 november 2019. Onze vertrekdata zijn, onder voorbehoud, dinsdag 29 oktober (9-daagse reis) en woensdag 30 oktober (7-daagse reis)

  • Goudsesingel 184
    3011 KD Rotterdam

  • +31 10 217 99 20
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

     Over ons
     Reisvoorwaarden
     Login

Rijnmond Marathonreizen is een activiteit van GI Travel b.v., al 29 jaar, en is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR)