Inschrijfformulier TCS New York City Marathon 2019

Ja, ik geef mij/ons hierbij op voor deelname aan het 7 of 9-daags arrangement van Rijnmond Marathonreizen naar de TCS New York City Marathon, met als vertrekdata dinsdag 29 oktober voor de 9-daagse reis en woensdag 30 oktober 2019 voor de 7-daagse reis en gaat akkoord met de reisvoorwaarden.

1e persoon

man/vrouw

2e persoon

man/vrouw

3e persoon

man/vrouw

4e persoon

man/vrouw
Verzekeringen – aankruisen indien gewenst:

Reissom: De reissom is exclusief de bijdrage Stichting Calamiteitenfonds Reizen € 2,50 per bevestiging/factuur.
Reisdocumenten: Een visum voor de Verenigde Staten is voor personen met de Nederlandse nationaliteit niet nodig. Je paspoort dient nog geldig te zijn bij terugkomst in Nederland. Wel heb je een ESTA goedkeuring nodig. Uitgebreide info volgt.
Inschrijven: Je dient dit formulier, voorzien van je handtekening, te mailen naar info@rijnmondmarathonreizen.nl Online boeken is ook mogelijk via de website. Opsturen kan ook naar: Rijnmond Marathonreizen, Antwoordnummer 30129, 3030 VB Rotterdam (een postzegel is niet nodig). Voor vragen over deze reis kan je bellen met 010-2179920.
Voor het laatste nieuws kijk je op www.rijnmond-marathonreizen.nl of facebook.
Rijnmond Marathonreizen behoudt zich het recht voor eventueel wijzigingen door te voeren. Dit formulier hoort bij de brochure van Rijnmond Marathonreizen. De reizen in deze brochure worden aangeboden onder de op onze website vermelde ANVR-Reisvoorwaarden die vanaf 1 juli 2018 van toepassing zijn en de aanvullende voorwaarden van Rijnmond Marathonreizen zoals hieronder genoemd. De betalings- en annuleringsvoorwaarden zijn als volgt:
Betalingsvoorwaarden: Nadat wij je inschrijving bevestigd hebben, in de vorm van toezending van een factuur, verzoeken wij je de aanbetaling van € 829,00 p.p. voor de lopers en € 300,00 voor de supporters en de eventuele annuleringsverzekering binnen 14 dagen over te maken. Het inschrijfformulier dient van je handtekening voorzien te zijn. Het restantbedrag dient voor 1 augustus 2019 te zijn voldaan.
Annuleringsvoorwaarden: Bij annulering tot 31 juli 2019 bedragen de annuleringskosten
€ 829,00 voor de lopers en € 300,00 voor de supporters plus de, eventuele annuleringsverzekering en extra's. Bij annulering vanaf 1 augustus 2019 bedragen de annuleringskosten 100% van de reissom. Een annuleringsverzekering is aan te raden.
Wijzigen: Je reservering is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Na 1 augustus zijn er geen wijzigingen meer mogelijk.
Bovenstaande betalings-, annulerings- en wijzigingsvoorwaarden zijn van toepassing op deze reis. Door ondertekening van dit boekingsformulier verklaar je de ANVR Reis- voorwaarden en de betalings- en annuleringsvoorwaarden te hebben gelezen en verklaar je voor jezelf en je eventuele mede reisgenoten akkoord te gaan met deze voorwaarden. De boeking is definitief wanneer je van ons de boekingsbevestiging ontvangt. Vanaf dat moment zijn boven vermelde voorwaarden van kracht.

  • Goudsesingel 184
    3011 KD Rotterdam

  • +31 10 217 99 20
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

     Over ons
     Reisvoorwaarden
     Login

Rijnmond Marathonreizen is een activiteit van GI Travel b.v., al 30 jaar, en is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR)