DE APP: OOK VOOR THUISBLIJVERS

Ben je zo onverstandig om thuis te blijven, dan kun je toch in de gaten houden waar je vrienden, familieleden of topsporters lopen. De organisatie van de marathon heeft een gratis app. Die was er al eerder, maar is dit jaar sterk verbeterd.

Ben je supporter in New York, dan kun je met die app drie plekken kiezen waarbij je de grootste kans hebt je held tegen te komen. Plek één gezien? Hup, door naar de volgende plaats. De app zegt hoe je je het snelst kunt verplaatsen, welke metro of bus je moet nemen.

Maar die app biedt nog meer: je kunt meteen foto's bestellen. Kijk daar mee uit, want het zijn grove foto's met honderden andere renners in beeld. En Amerika zou Amerika niet zijn als je ook niet meteen allerlei andere spullen kunt kopen met die app: van kleding tot juwelen.

Wil je er volgend jaar bij de meest emotionele en beroemdste marathon ter wereld zijn? Maak een voorboeking bij ons en het startbewijs voor de New York City Marathon 2019 is gewaarborgd! Belangrijke informatie en het voorboekingsformulier, voor de meest volledige reis, vind je elders op deze site.

  • Goudsesingel 184
    3011 KD Rotterdam

  • +31 10 217 99 20
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

     Over ons
     Reisvoorwaarden
     Login

Rijnmond Marathonreizen is een activiteit van GI Travel b.v., al 30 jaar, en is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR)