DE JUISTE MUZIEK

Amerikanen hebben alles onder controle. Tenmiste, dat denken ze. Trainen voor de marathon kent zo zijn eigen regels. Maar wie denkt er nu aan de juiste muziek. Het tijdschrift Runners World -de amerikaanse editie natuurlijk- publiceert maandelijks de beste loopnummers. Bruce Springsteen Born to Run? New York New York van Ol' Blue Eyes? Welnee. De meeste kans op de finish maak je met hiphop. Kanye West bijvoorbeeld. Runners World is er heilig van overtuigd dat het werkt. De maandelijkse lijst kun je bij hen gratis downloaden. Moet je wel het een en ander installeren wat je niet wilt. Doe je het wel, dan is de zoekmachine in de war; krijg je rare aanbiedingen van blarenbestrijders. Maar je hebt wel lekkere muziek. 

Wil je volgend jaar bij de meest emotionele en beroemdste marathon ter wereld zijn? Maak een voorboeking bij ons en het startbewijs voor de New York City Marathon 2019 is gewaarborgd! Belangrijke informatie en het voorboekingsformulier, voor de meest volledige reis, vind je elders op deze site.

  • Goudsesingel 184
    3011 KD Rotterdam

  • +31 10 217 99 20
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

     Over ons
     Reisvoorwaarden
     Login

Rijnmond Marathonreizen is een activiteit van GI Travel b.v., al 30 jaar, en is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR)