DE LAATSTE STARTBEWIJZEN VOOR DE NEW YORK CITY MARATHON

Twijfel niet meer te lang over de mooiste week van het jaar!

Er is veel belangstelling voor onze 2018 New York reis. Het aantal beschikbare startbewijzen is aardig geslonken. Wacht dus niet meer te lang! 

De New York City marathon is met kop en schouders de meest fantastische en emotionele in de wereld. Ga met een paar loopmaten en je gaat los van de wereld.

Rijnmond kiest voor all-in. Inclusief vlucht, startbewijs, trainer, fysiotherapeut, ontbijtbuffet, eigen bussen naar de start en weer terug, pasta party, after marathon medal party, vaarexcursie, kleding enz enz enz. Lees alles er maar eens op na.

RIJNMOND MARATHONREIZEN HEEFT MET AFSTAND DE MEEST COMPLETE AANBIEDING NAAR DE NEW YORK CITY MARATHON. BEN JE WELLICHT UITGELOOT? GA MEE MET ONS EN GA DE ULTIEME UITDAGING AAN OM DE NEW YORK CITY MARATHON 2018 TE LOPEN!!!

Duizenden deelnemers aan onze reis gingen je voor. We doen deze reis al 29 jaar. We weten dus waar we het over hebben.

Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon: 010-2179920

Of ga gewoon even langs ons kantoor in Rotterdam. We bieden de meest volledige New York reis naar de marathon. Wil je langer of korter, we kunnen veel regelen!

Op zijn Engels klinkt het wat beter, dit hoor je straks vanaf de kant: You're A Hero! You Can Do It! You're Great! We sluiten ons hier graag bij aan!

 

  • Goudsesingel 184
    3011 KD Rotterdam

  • +31 10 217 99 20
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

     Over ons
     Reisvoorwaarden
     Login

Rijnmond Marathonreizen is een activiteit van GI Travel b.v., al 30 jaar, en is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR)