DE NEW YORK CITY MARATHON 2019

Hoe kun je straks aan een startbewijs voor de New York City Marathon komen?

 

Na de zeer geslaagde Rijnmond reis naar de NYC marathon dit jaar zijn we al druk bezig met de voorbereidingen voor komend jaar.

Rijnmond Marathonreizen staat bekend om de volledigheid van de reis naar de New York City Marathon. We hebben diverse trainingen vooraf in Nederland om alle lopers heel goed voorbereid naar The Big Apple af te laten reizen. Bij die trainingen zijn uiteraard onze trainers aanwezig. Je krijgt van te voren een loopschema zodat je je goed kunt prepareren. Bij die trainingen zorgen wij, via onze sponsors, voor de nodige sapjes en ook hapjes. Bij 2 trainingen kun je na afloop douchen. De 3e training is de hoogte training over de van Brienenoordbrug. New York kent namelijk veel vals plat. Een schitterend beeld van Rotterdam is trouwens te zien als je over de brug loopt. (Om daar jezelf af te spoelen is een duik in de Maas de enige optie....). Ook in New York zijn er een paar gezamenlijke trainingen.

 

We brengen onze lopers met eigen bussen naar de start van de New York City Marathon! Om een uur of 7 in de ochtend, dus je kunt op je gemak ontbijten. Ja, dat ontbijt zit er bij ons op alle dagen ook bij! Voor de lopers is er een running singlet, voor alle deelnemers ook nog een mooi Jack met uitritsbare fleece jas, een rugzak en in New York een t-shirt. Er is dus heel veel inbegrepen. Ook een vaarexcursie rond het eiland Manhattan zit bij de reis middels een privé charter met de Circle Line!


Na afloop van de marathon staan onze bussen klaar om de lopers weer naar de hotels te brengen. Het wordt onze 30e reis en we kiezen er al die jaren al voor net even buiten Manhattan te zitten. Geen herrie van het verkeer. Geen sirenes van politie, ambulances en brandweer. Ook geen lawaai van vrachtwagens die de winkels bevoorraden en het vuil dat opgehaald wordt. De ultieme voorbereiding blijkt, want al onze lopers kwamen fris en fruitig over de finish dit jaar.

Hoe kun je je aanmelden voor de Rijnmond reis?

Om het heel gemakkelijk te maken kan dat via het voorboekingsformulier dat je elders op deze site vindt. Je bent dan verzekerd van deelname aan de mooiste marathon ter wereld, de New York City Marathon in 2019! Uiteraard geldt wel wie het eerst komt die het eerst maalt, want wij houden het graag overzichtelijk qua aantal!

In december, vlak voor de kerst, komen wij met onze aanbieding. Je kunt dan kiezen uit een 7- of 9daagse reis. Nogmaals, heel veel is dus inbegrepen. Voorboekers houden een week voorrang met het deelnemen aan deze reis. Daarna kan iedereen boeken, nogmaals, zo lang we nog niet vol zitten! Alle voorwaarden lees je elders op deze site zoals o.a. ANVR en Garantiefonds. Wel zo veilig voor jullie. Voorboekers krijgen de aanbieding met de Post thuis afgeleverd. Een mooi kerstcadeau dus..

Bekijk de foto's eens op onze site. Je krijgt dan een goed beeld van de Rijnmondreis naar de New York City Marathon 2019!

Service, service, service en nog eens service is ons motto! Al 30 jaar! En... Wacht niet te lang met boeken! Ga de ultieme uitdaging aan en kies voor de meest volledige reis naar de meest imposante stad en marathon ter wereld! New York! Met Rijnmond Marathonreizen. 

 

  • Goudsesingel 184
    3011 KD Rotterdam

  • +31 10 217 99 20
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

     Over ons
     Reisvoorwaarden
     Login

Rijnmond Marathonreizen is een activiteit van GI Travel b.v., al 30 jaar, en is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR)