EN DAN ZIT HET ER OP

Het vliegt voorbijZo kijk je er bijna een jaar naar uit en zo... ga je weer naar huis of ben je al thuis. Wat een prachtige tijd hebben we weer gehad met zijn allen. De Rijnmond deelnemers hebben New York leren kennen en merkten hoe verslavend dit is. Bruisend, energiek, imposant en ga maar door met superlatieven. 7 of 9 dagen heeft iedereen de stad kunnen ontdekken. Ieder op zijn eigen manier. Ach die marathon op zondag, in werkelijkheid liep je er 32...

 

Hoe briljant New York is toont ook hun marathon. De New York City Marathon loop je niet alleen maar je beleeft hem vooral. Dan bij de finish als die medaille wordt opgehangen dan komt er een gevoel van onvoorstelbare trots! Zie je straks onze deelnemers ergens voorbij gaan, vergeet niet te applaudisseren. New Yorkers vinden ze helden! Wij ook!

Rijnmond Marathonreizen zal vlak voor de kerst met de nieuwe aanbieding komen voor de New York City Marathon. Heb je een voorboeking gemaakt, dan krijg je voorrang. Wij gaan er weer voor om het iedereen op en top naar de zin te maken. Service naar onze deelnemers is ons motto!

De laatste vluchten

Vandaag zijn er al 3 groepen gearriveerd. Vanuit New York vertrekken er weer 3 groepen. Hier de verwachte tijden:

Groep 2 vliegt  vanaf Newark via Dublin naar Schiphol. Vertrek New York 17.45 uur. Aankomst Schiphol 08.55 uur

Groep 3 vliegt via JFK via Londen naar Schiphol. Vertrek JFK 22.00 uur. Aankomst Schiphol 14.00 uur

Groep 1 vliegt vanaf Newark via Londen naar Schiphol. Vertrek Newark 21.30 uur. Aankomst Schiphol 13.20 uur  

ALLE BEGELEIDERS VAN RIJNMOND MARATHONREIZEN BEDANKEN ONZE DEELNEMERS VOOR HET OPTIMALE GENIETEN! HEEL GRAAG TOT ZIENS!

  • Goudsesingel 184
    3011 KD Rotterdam

  • +31 10 217 99 20
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

     Over ons
     Reisvoorwaarden
     Login

Rijnmond Marathonreizen is een activiteit van GI Travel b.v., al 30 jaar, en is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR)