WAT EEN STAD, WAT EEN DAG, WAT EEN MARATHON, WAT EEN GEWELDIGE DEELNEMERS

Iedereen is vol van de New York City Marathon

Wat een dag! Hij vliegt voorbij. Onze lopers vertrokken vanochtend naar de start van de New York City Marathon op Staten Island. Ze kwamen over de finish in Central Park. De felbegeerde medaille hing om de nek. De verhalen waren louter positief. Het enthousiasme straalde van de Rijnmonders af. Over de organisatie, over de marathon, over het publiek en alle entourage. Wij proberen het altijd voor de reis op onze bijeenkomsten over te brengen hoe het nou is. En nu zagen onze deelnemers het zelf. Ook de supporters lieten zich niet onbetuigd. Op het 28km punt op 1st Avenue hingen de spandoeken en we hadden aardig wat bananen ingeslagen voor de lopers. Het was erg gezellig.

 

Bekijk alle foto's en video's

 Onze medewerkers hebben keihard gewerkt om zoveel als mogelijk vast te leggen. Je ontdekt het bij de vele foto's die zijn gemaakt bij het vertrek, de brug, het parcours en bij de finish. Je zult er vele bekenden tegenkomen. Ook zijn er diverse video's gemaakt met onze deelnemers. Proef de sfeer op de foto's en ontdek aan de gezichten wat New York met je doet. Je gaat echt los van de wereld. Volgend jaar gaat Rijnmond weer. Sterker nog, in december beginnen wij met onze nieuwe aanbieding voor de reis naar de New York City Marathon. Je kunt je nu al aanmelden via het voorboekingsformulier. Dan ben je verzekerd van deelname aan de reis en... het meest felbegeerde startbewijs voor een marathon, natuurlijk in New York!

Maar nu de happen en sappen en op de dansvloer

Op zondagavond gaan alle remmen los. Eerst het diner, daarna gaan onze d.j.'s het iedereen naar de zin maken. Een marathon gelopen? Moe? Welnee, op de dansvloer en weer... Los van de wereld!

 

 

  • Goudsesingel 184
    3011 KD Rotterdam

  • +31 10 217 99 20
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

     Over ons
     Reisvoorwaarden
     Login

Rijnmond Marathonreizen is een activiteit van GI Travel b.v., al 30 jaar, en is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR)