ZONDAG 4 NOVEMBER, DE DAG VAN DE NEW YORK CITY MARATHON 2018

50.000 helden aan de start

Dan is het zover. Maanden voor getraind en naar uitgekeken. Dan sta je straks als loper aan de start van de New York City Marathon. Een marathon die emotioneel is, met miljoenen langs de kant. 50.000 lopers staan klaar bij de Verrazano Bridge op Staten Island om straks weg geschoten te worden. Voor het kanon zich laat horen klinkt eerst het Amerikaanse Volkslied. De Star Spangled Banner wordt door een politieagent gezongen. De Amerikaanse deelnemers staan dan met de rechter hand op het hart.

Dan klinkt New York New York van Frank Sinatra. Dat is de 1e beleving van de New York City Marathon. 42.195 meter wachten. Over bruggen en door de 5 wijken. Enthousiaste mensen langs de kant. Tientallen muziekbandjes die zich laten horen. Het is een kippenvel marathon.

  De Pasta Party heeft de magen gevuld, de klok een uurtje naar voren en dan begint het echte avontuur. Er vinden, door het grote aantal deelnemers, op diverse tijden starts plaats.

We houden iedereen op de hoogte. Vele foto's en video's zullen te zien zijn. Het thuisfront zal ongetwijfeld hun helden voorbij zien komen. Op facebook kun je live het vertrek van onze lopers zien. Wij wensen al onze lopers een onvergetelijke marathon toe. Ook hopen we dat iedereen thuis geniet van het meebeleven via onze social media.

Via deze site kun je de updates volgen zodat je optimaal geinformeerd zult blijven!

 

  • Goudsesingel 184
    3011 KD Rotterdam

  • +31 10 217 99 20
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

     Over ons
     Reisvoorwaarden
     Login

Rijnmond Marathonreizen is een activiteit van GI Travel b.v., al 30 jaar, en is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR)