DE DAG VOOR DE NEW YORK CITY MARATHON

Het gaat nu echt kriebelen

De zaterdag staat bijna alles in het teken van de New York City Marathon. Het zit er nu echt aan te komen. Dat geweldige evenement waar 50.000 lopers aan deelnemen. De start op Staten Island, dan de Verrazano hangbrug over richting Brooklyn, Queens, Manhattan en de Bronx. De finish in Central Park en miljoenen luid gillende toeschouwers langs de kant. Kippenvel voor de lopers. Uiteraard ook voor de Rijnmond lopers die zondag 07.00 uur vertrekken naar de finish. Je kunt het live zien op Facebook.

Straks gaan er veel mee met onze trainer naar de finish bij Central Park. Hoe gaat het morgen? Waar staan de trucks met kleding? Waar wordt de medaille omgehangen en waar staan de bussen die de Rijnmonders weer naar de hotels brengen.

In de namiddag vertelt onze trainer Jan de Vos de laatste details. Over het weer, in de ochtend 7 graden en oplopend tot 13 in de middag bij een blauwe hemel. Een advies voor de kleding enz enz. Ook in de namiddag een stapelmoment. De Pasta Party! Heerlijke pasta die in ongekende hoeveelheden op de borden wordt gedeponeerd. 

Daarna slapen in de wetenschap dat in de Verenigde Staten in de nacht van zaterdag op zondag de wintertijd ingaat. Een uurtje langer slapen. Het tijdverschil met Nederland is dus zondag 6 uur vroeger.

Zondag op deze site grote hoeveelheden foto's van onze deelnemers bij vertrek, op het parcours en uiteraard met de medaille om. Alles ook te zien op onze social media Facebook, Instagram en Twitter. Ook live beelden zullen geregeld passeren.

Volgend jaar ook deelnemer aan de New York City Marathon? Ook een held worden? Het Voorboekingsformulier staat op deze site!

 

  • Goudsesingel 184
    3011 KD Rotterdam

  • +31 10 217 99 20
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

     Over ons
     Reisvoorwaarden
     Login

Rijnmond Marathonreizen is een activiteit van GI Travel b.v., al 30 jaar, en is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR)