HET IS WARM IN NEW YORK

22 graden hier

Het is erg lekker weer hier. Het was donderdag een lange dag. Het begon met een training van onze vele lopers. Daarna het giga ontbijt in Cheeseburger In Paradise en vervolgens de vaartocht met alleen onze Rijnmond deelnemers aan boord.

De foto's en video's van de trainingen vind je uiteraard op deze site. Je kunt het ook volgen via Facebook, Twitter en Instagram.

De 'cruise' brengt ons langs alle markante herkenningspunten van New York. Empire State Building, de laagbouw in Soho, the Village, de enorme Freedom  tower. Met uiteraard in het achterhoofd wat walgelijks hier destijds gebeurd is. 

Het Vrijheidsbeeld, de Verrazano brug waar de start van de New York City Marathon plaats vindt en onder de bekende bruggen van deze fantastische Metropool, zoals de Brooklyn Bridge. 1 van de wereldwonderen. Alles werd van dichtbij bekeken.

In de middag bezochten we de Marathonexpo. Daar werden de felbegeerde startnummers voor komende zondag opgehaald. Het gaat dan toch kriebelen want alles komt nu in rap tempo dichterbij.


In de avonduren werden 2 Broadwayshows bezocht. Kinky Boots is een hilarische musical waar je echt af en toe niet meer van bij komt. De andere was de gloednieuwe musical van Cher. 3 december is pas de officiele opening maar wij zagen, in een bomvol theater, al de premiere! Bij Cher ontplofte de zaal. Wat een geluid, wat een fantastisch decor, wat een briljante toepassing van lichteffecten en.... Wat een geweldige acteurs. Nogmaals, de zaal ontplofte! Vele hits, humorvolle sketches, een giga ballet met een onvoorstelbaar goede act en natuurlijk kwamen alle hits en het verhaal van Cher voorbij. Een absolute aanrader!

Morgen wordt regen verwacht in een wederom warme temperatuur. Een vrije dag dus iedereen duikt Manhattan weer in. Wat blijft New York toch een giga aantrekkingskracht houden. W A T  E E N  S T A D...

 

Volgend jaar mee? Heel simpel, vul het voorboekingsformulier in en... Je bent verzekerd van een startbewijs!

 

  • Goudsesingel 184
    3011 KD Rotterdam

  • +31 10 217 99 20
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

     Over ons
     Reisvoorwaarden
     Login

Rijnmond Marathonreizen is een activiteit van GI Travel b.v., al 30 jaar, en is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR)