NOG MAAR

DAGEN
:
UREN
:
MINUTEN
:
SECONDEN

Nog 3 maanden en dan wacht New York

Het gaat nu lekker opschieten. We zijn weer fris en fruitig terug van vakantie gekomen.

 

Binnenkort beginnen we met de trainingen. We zullen jullie op de hoogte houden waar en hoe laat. De gegevens heb je overigens eerder bij alle bescheiden ontvangen.

Ook over onze superreis naar de 2 Oceans Run in Kaapstad kun je alles lezen op deze site. Mocht je nog vragen hebben, mail of bel ons even.

De Rijnmond reis naar New York 2018 zit helemaal vol. We raden iedereen aan een voorboeking te maken voor onze reis naar de New York City marathon 2019. Dan ben je verzekerd van een startbewijs voor de meest fantastische marathon ter wereld! Elders op deze site vind je het voorboekingsformulier.

 

VOLLE BAK

New York reis helemaal volgeboekt

Voor 2018 hebben wij helaas geen plaatsen meer beschikbaar. De reis is volledig volgeboekt. Voor meer informatie kun je ons mailen of bellen.

Voorboeken voor onze reis naar de New York City marathon 2019 is mogelijk. Alle informatie vind je elders op de site.

Het gaat nu beginnen

2018 05 11 06 19 37Zaterdag 12 mei komen onze deelnemers bijeen. In Novotel Brainpark, K.P. van der Mandelelaan 150 in Rotterdam. Vanaf 10.00 uur zijn onze Rijnmond deelnemers van harte welkom. Vanaf 10.30 uur worden jullie bijgepraat over de reis, New York en uiteraard de marathon.

Ook is er de gelegenheid om de aangeboden kleding te bekijken en vooral te passen! 

Tot ziens!

RIJNMOND IN 2018 EN 2019

Er komen prachtige marathonreizen

We zijn net terug uit India. Werkelijk één van de meest fascinerende landen die we ooit bezocht hebben. Lees elders op deze site de verhalen maar eens terug en zie de kleurige foto's.

WhatsApp Image 2018 03 27 at 15.22.13Ondertussen zijn we bezig met onze reis naar de New York City marathon in oktober/november. Er is veel belangstelling voor onze aanbieding. Veel deelnemers hebben gekozen voor de all-in reis van ons.

Wat kunnen we nu nog bieden:

  • 9 daagse reis vanaf Schiphol met British Airways. Je maakt dan een (korte) overstap in Londen.
  • 7 daagse reis vanaf Brussel met United. Dit is een non stop vlucht.

WhatsApp Image 2018 03 27 at 15.22.14Wij hebben nog 2 hotels beschikbaar: Hyatt place en Holiday Inn. Een volledige beschrijving van alles vind je elders op deze site.

Wij hebben nog een beperkt aantal startbewijzen voor de New York City marathon! 


2019WhatsApp Image 2018 03 27 at 15.24.48

Ook in 2019 organiseren we een reis naar de New York City Marathon. Over een aantal weken kun je hiervoor een voorboeking maken.

Zuid Afrika

Verder doen we de Two Oceans Run in april 2019 in Zuid Afrika aan. 56 km binnen 7 uur! Ook andere afstanden zijn te lopen zoals de halve marathon en op Goede Vrijdag de 5 km.

Binnenkort komen wij met een spectaculaire aanbieding voor dit schitterende land. Een unieke en zeer gevarieerde natuur, geweldige bestemmingen, de Big Five en nog veel meer. 

Blijf deze site volgen. RIJNMOND Marathonreizen in Zuid Afrika!

WhatsApp Image 2018 03 27 at 15.24.49

Twijfel niet meer te lang over de mooiste week van het jaar!

Er is veel belangstelling voor onze 2018 New York reis. Het aantal beschikbare startbewijzen is aardig geslonken. Wacht dus niet meer te lang! 

De New York City marathon is met kop en schouders de meest fantastische en emotionele in de wereld. Ga met een paar loopmaten en je gaat los van de wereld.

Rijnmond kiest voor all-in. Inclusief vlucht, startbewijs, trainer, fysiotherapeut, ontbijtbuffet, eigen bussen naar de start en weer terug, pasta party, after marathon medal party, vaarexcursie, kleding enz enz enz. Lees alles er maar eens op na.

RIJNMOND MARATHONREIZEN HEEFT MET AFSTAND DE MEEST COMPLETE AANBIEDING NAAR DE NEW YORK CITY MARATHON. BEN JE WELLICHT UITGELOOT? GA MEE MET ONS EN GA DE ULTIEME UITDAGING AAN OM DE NEW YORK CITY MARATHON 2018 TE LOPEN!!!

Duizenden deelnemers aan onze reis gingen je voor. We doen deze reis al 29 jaar. We weten dus waar we het over hebben.

Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon: 010-2179920

Of ga gewoon even langs ons kantoor in Rotterdam. We bieden de meest volledige New York reis naar de marathon. Wil je langer of korter, we kunnen veel regelen!

Op zijn Engels klinkt het wat beter, dit hoor je straks vanaf de kant: You're A Hero! You Can Do It! You're Great! We sluiten ons hier graag bij aan!

 

Daar is iedereen het wel over eens

New York onderscheidt zich van alle andere marathons. Waarom? Het zijn de indrukken die zo overweldigend zijn. Zoveel lopers, 50.000. Zoveel publiek, miljoenen langs de kant. Vanzelfsprekend de stad zelf. Je loopt door de 5 wijken van New York, Staten Island, Brooklyn, Queens, Manhattan en de Bronx. Eigenlijk loop je door de wereld. De mensen langs de kant vinden je een held! Gek genoeg, wij nuchtere Nederlanders en Belgen, gaan we ons zelf ook als een held beschouwen. Je loopt daar toch maar. Door die wereldstad, langs al die mensen en de apotheose in het Central Park, als die medaille wordt omgehangen.

Dan ga je het pas realiseren welk een geweldige gebeurtenis je hebt volbracht. Lang voor getraind, die flow in New York en dan die trots. Die ongelooflijke trots dat je New York hebt gelopen!

Rijnmond Marathonreizen

We gaan dit jaar voor de 29e keer naar de New York City Marathon. We bieden de meest volledige reis die er te vinden is. Met bussen naar de luchthaven, trainingen, kleding, ontbijtbuffet, excursie, naar de startplaats gebracht worden met eigen bussen en na de finish staan de bussen weer klaar! Een pasta party, een after marathon medal party. ALLES is inbegrepen!

We hebben nog wat mogelijkheden om met ons mee te gaan. Ons 7 daags arrangement vanaf Schiphol is volgeboekt. Wel hebben wij nog plaats op de 7 daagse reis vanaf Brussel.

Ook voor de 9 daagse reis hebben wij nog mogelijkheden.  Je leest er alles over op deze site via de 'brochure' en het inschrijfformulier. Vragen kun je altijd stellen via de telefoon en/of mail. Ons hotel Embassy Suites is volledig volgeboekt. Voor de andere hotels zijn nog suites en kamers beschikbaar.

 Boek vandaag nog en je bent 100% verzekerd van het startbewijs voor de New York City marathon!

En: je bent ook voor 100% verzekerd van de mooiste week van het jaar. Met Rijnmond. In New York!

BE A WINNER!

 

  • 1
  • 2
  • Goudsesingel 184
    3011 KD Rotterdam

  • +31 10 217 99 20
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rijnmond Marathonreizen is een activiteit van GI Travel b.v., al 29 jaar, en is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR)