NOG MAAR

DAGEN
:
UREN
:
MINUTEN
:
SECONDEN

DE NEW YORK CITY MARATHON, DE ULTIEME MARATHON

Daar is iedereen het wel over eens

New York onderscheidt zich van alle andere marathons. Waarom? Het zijn de indrukken die zo overweldigend zijn. Zoveel lopers, 50.000. Zoveel publiek, miljoenen langs de kant. Vanzelfsprekend de stad zelf. Je loopt door de 5 wijken van New York, Staten Island, Brooklyn, Queens, Manhattan en de Bronx. Eigenlijk loop je door de wereld. De mensen langs de kant vinden je een held! Gek genoeg, wij nuchtere Nederlanders en Belgen, gaan we ons zelf ook als een held beschouwen. Je loopt daar toch maar. Door die wereldstad, langs al die mensen en de apotheose in het Central Park, als die medaille wordt omgehangen.

Dan ga je het pas realiseren welk een geweldige gebeurtenis je hebt volbracht. Lang voor getraind, die flow in New York en dan die trots. Die ongelooflijke trots dat je New York hebt gelopen!

Rijnmond Marathonreizen

We gaan dit jaar voor de 29e keer naar de New York City Marathon. We bieden de meest volledige reis die er te vinden is. Met bussen naar de luchthaven, trainingen, kleding, ontbijtbuffet, excursie, naar de startplaats gebracht worden met eigen bussen en na de finish staan de bussen weer klaar! Een pasta party, een after marathon medal party. ALLES is inbegrepen!

We hebben nog wat mogelijkheden om met ons mee te gaan. Ons 7 daags arrangement vanaf Schiphol is volgeboekt. Wel hebben wij nog plaats op de 7 daagse reis vanaf Brussel.

Ook voor de 9 daagse reis hebben wij nog mogelijkheden.  Je leest er alles over op deze site via de 'brochure' en het inschrijfformulier. Vragen kun je altijd stellen via de telefoon en/of mail. Ons hotel Embassy Suites is volledig volgeboekt. Voor de andere hotels zijn nog suites en kamers beschikbaar.

 Boek vandaag nog en je bent 100% verzekerd van het startbewijs voor de New York City marathon!

En: je bent ook voor 100% verzekerd van de mooiste week van het jaar. Met Rijnmond. In New York!

BE A WINNER!

 

  • Goudsesingel 184
    3011 KD Rotterdam

  • +31 10 217 99 20
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rijnmond Marathonreizen is een activiteit van GI Travel b.v., al 29 jaar, en is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR)