Inschrijfformulier TCS New York City Marathon 2018

Ja, ik geef mij/ons hierbij op voor deelname aan het 7- of 9-daags arrangement van Rijnmond Marathonreizen naar de TCS New York City Marathon, met als vertrekdata dinsdag 30 oktober voor de 9-daagse reis en woensdag 31 oktober 2018 voor de 7-daagse reis en gaat akkoord met de reisvoorwaarden.

1e persoon

man/vrouw

2e persoon

man/vrouw

3e persoon

man/vrouw

4e persoon

man/vrouw
Verzekeringen – aankruisen indien gewenst:

Reissom: De reissom is exclusief de bijdrage Stichting Calamiteitenfonds Reizen € 2,50 per bevestiging/factuur. De kosten van een startbewijs € 499,00 zijn na 1 mei niet restitueerbaar
Reisdocumenten: Een visum voor de Verenigde Staten is voor personen met de Nederlandse nationaliteit niet nodig. Je paspoort dient nog geldig te zijn bij terugkomst in Nederland. Wel heb je een ESTA goedkeuring nodig. Uitgebreide info volgt.
Inschrijven: Het reistechnische gedeelte wordt uitgevoerd door GI Travel te Rotterdam.
Je dient dit formulier te verzenden via de hiervoor bestemde knop onderaan dit formulier. Voor vragen over deze reis kan je bellen met 010-2179920. Voor het laatste nieuws kijk je op www.rijnmond-marathonreizen.nl of facebook.

Rijnmond Marathonreizen behoudt zich het recht voor eventueel wijzigingen door te voeren. Deze reizen vallen onder de op onze website vermelde ANVR-Reisvoorwaarden. In aanvulling op de ANVR-Reisvoorwaarden zoals deze met ingang van 1 april 2016 luiden, gelden voor onze marathonreizen onderstaande betalings- en annuleringsvoorwaarden:

Betalingsvoorwaarden: Nadat wij je inschrijving bevestigd hebben, in de vorm van toezending van een factuur, verzoeken wij je de aanbetaling van € 799,00 p.p. voor de lopers en € 300,00 voor de supporters en
de eventuele annuleringsverzekering binnen 14 dagen over te maken. Het inschrijfformulier dient van je handtekening voorzien te zijn. Het restantbedrag dient voor 1 augustus 2018 te zijn voldaan.
Annuleringsvoorwaarden: Bij annulering tot 31 juli 2018 bedragen de annuleringskosten € 799,00 voor de lopers en € 300,00 voor de supporters plus de, eventuele annuleringsverzekering en extra's.
Bij annulering vanaf 1 augustus 2018 bedragen de annuleringskosten 100% van de reissom.
Wijzigen: Je reservering is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Na 1 augustus zijn er geen wijzigingen meer mogelijk.
Bovenstaande betalings-, annulerings- en wijzigingsvoorwaarden zijn van toepassing op deze reis. Door het aanvinken van "Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van het formulier" verklaar je akkoord te gaan met de in je bezit zijnde ANVR voorwaarden en bovengenoemde uitzonderingen voor jou en je reisgenoten.

  • Goudsesingel 184
    3011 KD Rotterdam
  • +31 10 217 99 20
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.