Dagprogramma New York 2018

 • Dag 1

  Eindelijk is het zover en vertrekken de deelnemers aan de 9-daagse reis naar New York. Vanaf het Novotel in Rotterdam reis je per luxe touringcar en onder begeleiding van een ervaren reisleider naar de luchthaven van vertrek. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf naar de luchthavens te reizen. 

  De vliegtijd, zonder eventuele tussenlanding, is ongeveer 8 uur. Na aankomst in de Verenigde Staten brengen we je uiteraard met onze gereedstaande bussen naar je hotel. ’s Avonds is de traditionele welkomstborrel, het begin van een geweldige week.

 • Dag 2

  vrijDe deelnemers aan de 7-daagse reis vertrekken vandaag onder begeleiding van een ervaren reisleider en per luxe touringcar vanaf het Novotel in Rotterdam naar de luchthaven. Uiteraard halen we je op bij de luchthaven van aankomst en brengen we je naar je hotel. Ook voor de deelnemers aan de 7-daagse reis is er een welkomstborrel.

  Om 7 uur ’s morgens begint in New York de eerste training. Onder aanvoering van onze trainer worden de eerste meters in Amerika gelopen. De ochtendtraining duurt ongeveer een uur en gaat onder andere door een mooi natuurgebied met de skyline van New York op de achtergrond.

  Van 7 tot 10 uur kan je gebruik maken van het uitgebreide ontbijtbuffet. De rest van de dag is ter vrije besteding.

 • Dag 3

  Om 7 uur trainen we, uiteraard weer onder aanvoering van onze trainer, voor het eerst met de complete groep. Van 7 tot 10 uur staat het ontbijtbuffet voor je klaar. Om 10 uur vertrekken we per luxe touringcar naar Manhattan voor een rondvaart met de Circle Line. Geniet van het prachtige uitzicht op The Big Apple, het Vrijheidsbeeld, de Verrazano-Narrows Bridge, One World Trade Center en de wereldberoemde Brooklyn Bridge.

  IMG 0764Na de vaarexcursie wandelen we naar de Marathon Expo in het Javits Convention Center. Hier haal je je felbegeerde startnummer op en is er de mogelijkheid tot het shoppen van hardloopkleding, schoenen, accessoires en nog veel meer.

  Heb je kaarten gereserveerd voor de Broadwaymusical? Vanavond is het zover en staat je een avond vol entertainment te wachten. Na afloop staan onze luxe touringcars klaar om je terug naar je hotel te brengen.

 • Dag 4

  Vandaag is een gehele vrije dag. Het ontbijt staat tussen 7 en 10 uur weer voor je klaar. Breng bij mooi weer een bezoek aan One World Trade Center of Top of the Rock, struin door Greenwich Village of bezoek de Chelsea Market. De mogelijkheden in New York zijn eindeloos.

 • Dag 5

  Na het ontbijt reis je op eigen gelegenheid naar Central Park, waar je onder aanvoering van onze trainer het startgebied verkent. Hier ontvang je morgen die felbegeerde medaille. Aan het eind van de middag praten we je bij over de marathon en wacht de pastaparty op je. Koolhydraten stapelen voor de marathon en vroeg naar bed om uitgerust aan de start te staan.

 • Dag 6

  IMG 3330Vanaf 06.00 uur staat het ontbijt voor je klaar en om 07.00 uur vertrekken de luxe touringcars naar het startgebied. En dan begint jouw marathon. 42 kilometer en 195 meter door de mooiste stad ter wereld met langs de kant miljoenen toeschouwers die je naar de finish schreeuwen. Na jouw wereldprestatie staan de bussen klaar en brengen we je terug naar het hotel. Na een warm bad wordt om 20.00 uur het diner geserveerd. Daarna gaan de tafels en stoelen aan de kant en gaat de After marathon medal party beginnen. Onze DJ zorgt ervoor dat je de spierpijn wegdanst.

 • Dag 7

  Vanaf 7 uur staat het ontbijt klaar en is er de mogelijkheid om onder begeleiding van de trainer uit te lopen. De deelnemers aan de 7-daagse reis vertrekken vandaag naar huis. Voor de deelnemers aan de 9-daagse reis staat een vrije dag op de agenda. Alle lopers krijgen bij het ontbijt de speciale marathoneditie van de The New York Times.

 • Dag 8

  De deelnemers aan de 7-daagse reis komen aan in Nederland of België en reizen met de gereedstaande bussen terug naar het Novotel in Rotterdam. Uiteraard kan je ook rechtstreeks naar huis reizen.

  De deelnemers aan de 9-daagse reis ontbijten tussen 7 en 10 uur en reizen vandaag terug.

 • Dag 9

  De deelnemers aan de 9-daagse reis komen aan in Nederland of België en uiteraard staat ook hier de bus voor je klaar.

  Een geweldige tijd in New York zit erop en eenmaal thuis kijk je terug op een onvergetelijke ervaring.

 • Goudsesingel 184
  3011 KD Rotterdam

 • +31 10 217 99 20
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

     Over ons
     Reisvoorwaarden
     Login

Rijnmond Marathonreizen is een activiteit van GI Travel b.v., al 29 jaar, en is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR)