EN MORGEN DE LAATSTE DAG IN JAIPUR

Diner in het fort en morgen nog een high tea

Zo'n reis vliegt voorbij. Drukke dagen met eigenlijk wel iedere dag een excursie. Maar ja, je vliegt niet naar India voor alleen een zwembad vakantie.

India is fascinerend. Ook zeer luidruchtig. Alles en iedereen is aan het claxonneren in het verkeer. Zelfs als het stil staat. Ondergetekende moet zich  dan toch beheersen niet een tulband van een hoofd te meppen...

Vandaag gingen onze deelnemers zelf op avontuur. De tijgers bekijken of een olifanten opvang. Ook werden weer de nodige souvenirs ingeslagen.

We zijn nu in het Amber fort. Een giga paleis waar ooit nog een maharadja leefde met zijn leger. We krijgen nog een licht en geluid show met aansluitend een diner.

En morgen... We genieten van de hele dag met o.a. een high tea om 's avonds richting luchthaven te gaan. Van Jaipur naar New Delhi en vervolgens naar Schiphol.

 

  • Goudsesingel 184
    3011 KD Rotterdam

  • +31 10 217 99 20
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rijnmond Marathonreizen is een activiteit van GI Travel b.v., al 29 jaar, en is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR)