HOLI IN INDIA

1 en 2 maart traditioneel Hindoe festival

Vandaag is het Holi. Iedereen besprenkelt iedereen met verfaanslagen en water. Enig allemaal. Het begin van de lente (!) wordt gevierd en dat het goede van het kwade heeft gewonnen. De uitslag is helaas niet bekend. 

We zijn nu in Agra na een comfortabele busreis. Alles is zo'n beetje dicht vanwege Holi. Vanmiddag bezoeken we het rode fort. Morgen is het de beurt aan de wereldberoemde Taj Mahal. 

Later uiteraard weer nieuwe foto's. We blijven hier 3 dagen. Zondag zetten we koers richting Jaipur, onze laatste bestemming. 8 maart arriveert de groep weer in Nederland. Er zal sprake van een klimaatschok zijn..

UPDATE

Vandaag hebben we het rode fort bezocht. Indrukwekkend om te zien en wat een geschiedenis. Mooi om de Taj Mahal in de verte te zien. Zaterdag gaan we dit monument aanschouwen. Doordeweeks bezoeken 30000 mensen dit en in het weekend 70000. 7 à 8 miljoen per jaar dus. Morgen de foto's van de Taj Mahal. 

 

  • Goudsesingel 184
    3011 KD Rotterdam

  • +31 10 217 99 20
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rijnmond Marathonreizen is een activiteit van GI Travel b.v., al 29 jaar, en is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR)