Inschrijfformulier Tel Aviv Marathon 2020,
Israël en Jordanië.

Ja, ik geef mij/ons hierbij op voor deelname aan het arrangement van Rijnmond Marathonreizen naar de Tel Aviv Marathon 2020, Israël en Jordanië, met als vertrekdatum 26 februari 2020 en gaat akkoord met de reisvoorwaarden.

1e persoon

man/vrouw
Lopers: welke afstand ga je lopen?

2e persoon

man/vrouw
Lopers: welke afstand ga je lopen?
Aankruisen indien gewenst:

BELANGRIJKE INFORMATIE:
* De luchthavenbelasting, security taxes en brandstoftoeslagen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Indien er sprake is van een verhoging van deze kosten ontvang je van ons een aanvullende nota. Bij verlaging krijg je uiteraard een creditnota. Het juiste vliegtarief volgt medio Juni.
* Het is mogelijk op indeling te boeken voor deze reis. Wij trachten dan een reisgenoot te vinden van hetzelfde geslacht.
* Het reistechnische gedeelte wordt uitgevoerd door GI Travel. GI Travel is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden, Stichting Calamiteitenfonds en het ANVR.
* Onderstaande betalings-, annulerings- en wijzigingsvoorwaarden zijn van toepassing op deze reis. D.m.v. ondertekening van dit boekingsformulier verklaar je de ANVR-Reisvoorwaarden en de betalings- en annuleringsvoorwaarden te hebben gelezen en verklaar je voor jezelf en je mede reisgenoten akkoord te gaan met deze voorwaarden. De boeking is definitief wanneer je van ons de boekingsbevestiging ontvangt. Vanaf dat moment zijn boven vermelde voorwaarden van kracht
* Betalingsvoorwaarden: Nadat wij je inschrijving bevestigd hebben, in de vorm van toezending van een factuur, verzoeken wij je de 10% aanbetaling en de eventuele annuleringsverzekering binnen 21 dagen over te maken. Het inschrijfformulier dient van je handtekening voorzien te zijn. Het restantbedrag dient voor 1 december 2019 te zijn voldaan.
* Annuleringsvoorwaarden: Vanaf het moment van boeking tot en met 1 december 2019 bedragen de annuleringskosten 10% van de reissom plus het totale bedrag van het startbewijs, eventuele premie annuleringsverzekering en extra’s. V.a. 1 december t/m 15 december bedragen de annuleringkosten 50% van de reissom. Bij annulering vanaf 16 december 2019 bedragen de annuleringskosten 100% van de reissom.
Heeft u nog vragen over deze prachtige reis in 2020 bel dan gerust met Werner op 010-2179920 of mail naar info@rijnmondmarathonreizen.nl
Het reistechnische gedeelte wordt uitgevoerd door GI Travel welke is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR).


Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR):
GI Travel is aangesloten bij SGR. De in dit programma gepubliceerde reis valt daarom onder de garantie van SGR. De SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis.


Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR):
GI Travel is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds valt de in dit programma gepubliceerde reis onder de garantie van het Calamiteitenfonds.
Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door GI Travel georganiseerde reis;
- (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet, of niet volledig kunnen uitvoeren.
- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.

Met het verzenden van dit formulier geeft zich op voor deelname aan deze reis van Rijnmond Marathonreizen / GI Travel en gaat akkoord met de voorwaarden. 

  • Goudsesingel 184
    3011 KD Rotterdam

  • +31 10 217 99 20
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

     Over ons
     Reisvoorwaarden
     Login

Rijnmond Marathonreizen is een activiteit van GI Travel b.v., al 30 jaar, en is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR)