TEL AVIV MARATHON

Tel Aviv Marathon 1Een 8- of 15daagse reis naar Israël en Jordanië

We hebben weer een echte Rijnmond Marathonreizenreis voor je in de aanbieding. Een bezoek aan de Tel Aviv Marathon en een uitgebreide rondreis in Israël en Jordanië. De reis begint op 26 februari 2020. 2 dagen later wordt de Tel Aviv Marathon gelopen. In 2019 waren er 40000 deelnemers voor de 5 en 10 kilometer, de halve en de hele marathon. Uiteraard hebben wij op de marathondag een eigen shuttle voor onze lopers beschikbaar.

Mazayen Camp 1Je kunt kiezen uit 8 dagen Israel of 15 dagen Israël en Jordanië. Als gebruikelijk is weer heel veel inbegrepen in deze reis. De vluchten, de hotels, de ontbijtbuffetten, de excursies, diverse diners, het vervoer enz.

Wat wordt er allemaal aangedaan

Horseback Riding in Wadi RumOkay, we zullen wat noemen: Tel Aviv, Nazareth, Het meer van Galilea, de Golanhoogten, Jeruzalem, Yad Vashem, de Klaagmuur, de Olijfberg, de heilige Grafkerk, Mount Zion, de Dode Zee, Wadi Araba, Negev woestijn, Aqaba, Petra, El Siq, El Khazneh, El Deir, Wadi Rum, Eilat. Kortom, je krijgt wel wat te zien. Alle hotels hebben 4 of 5 sterren. Je zit o.a. in jeeps en op kamelen. Je verblijft o.a. in de woestijn in een '5 sterren tent...'

  • Goudsesingel 184
    3011 KD Rotterdam

  • +31 10 217 99 20
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

     Over ons
     Reisvoorwaarden
     Login

Rijnmond Marathonreizen is een activiteit van GI Travel b.v., al 30 jaar, en is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR)