De tweede gezamenlijke training

Na de succesvolle eerste training staat nu alweer de tweede gezamenlijke training voor de deur.

Ondanks alle onzekerheden of we wel naar Amerika kunnen reizen, hopen we uiteraard weer op een grote opkomst. Bent u van plan te komen? Stuur ons dan zo snel mogelijk een mailtje, in verband met de door Dachser Nederland aangeboden catering.

De training start om 09.30 uur. 

Waar is het begin- en eindpunt?

Sport- en activiteiteneiland Lake 7

Strandweg 23

2761 DM  Zevenhuizen

Dit is aan de kant van Rotterdam Ommoord/Oud Verlaat.

Meer info op www.lake7.nl

Door een grootscheepse verbouwing is het niet mogelijk om na afloop te douchen.   Er zijn wel kluisjes beschikbaar (€ 1). Onderweg en aan het einde van de training zijn er drankposten. De drankjes worden aangeboden door Coca Cola en Makro Barendrecht. Perfetti Van Melle verzorgt het snoep. Onze trainer Tjeerd Witkamp zal deze training leiden.

TRAINING ZONDAG 12 september 2021

Bij deze training heeft u de keuze uit verschillende afstanden. 7, 14, 21 of 28 km, inclusief inlopen. Zie voor de route en plattegrond de volgende link: https://afstandmeten.nl/index.php?id=2259730

Op elke 7 kilometer is er een waterpost, bemand door Lenny van Vliet en Werner van de Ruit. Ook kunt u hier uw eigen sportdrank achterlaten aangezien u rondjes van 7 km loopt.

Heeft u nog vragen? Bel gerust met 010-2179920. Mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan natuurlijk ook.  

Hopelijk tot aanstaande zondag. 

Het team van Rijnmond Marathonreizen

  • Goudsesingel 184
    3011 KD Rotterdam

  • +31 10 217 99 20
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

     Over ons
     Reisvoorwaarden
     Login

Rijnmond Marathonreizen is een activiteit van GI Travel b.v., al 30 jaar, en is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR)