NEW YORK CITY MARATHON 2020 - 2021

Op 24 juni vernamen we dat dit jaar de vijftigste editie van de New York City marathon niet door zou gaan. Aan een onzekere periode kwam op deze manier een einde. Uiteraard waren wij teleurgesteld, maar aan de andere kant ook erg begripvol. Vervolgens deed het ons enorm veel plezier om te vernemen dat het overgrote deel van onze deelnemers de intentie heeft om in 2021 weer met ons naar New York te willen reizen.

In december/januari zullen we iedereen informeren over de boekingsprocedure. Ondanks het feit dat we nog niet van het virus af zijn, worden er in de wereld wel weer langzaam wat kleinschalige loopevenementen georganiseerd. Het zijn lichtpuntjes in een nare en onzekere periode. Ook ontvangen we nu al volop vragen van nieuwe deelnemers die interesse hebben in de jubileumeditie van 2021. Stuur ons gerust een email en met plezier plaatsen we je op de lijst van geïnteresseerden.

Het team van Rijnmond Marathonreizen hoopt verder dat iedereen gezond en fit blijft! Houd moed want uiteindelijk komt óók dit vast weer goed.

  • Goudsesingel 184
    3011 KD Rotterdam

  • +31 10 217 99 20
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

     Over ons
     Reisvoorwaarden
     Login

Rijnmond Marathonreizen is een activiteit van GI Travel b.v., al 30 jaar, en is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR)