18 MEI EERSTE BIJEENKOMST NEW YORK CITY MARATHON

1Heel voorzichtig begint het dichterbij te komen

Zaterdag 18 mei, vanaf 10 uur, zijn onze deelnemers meer dan welkom bij de 1e bijeenkomst richting de New York City marathon 2019. Alle info over de reis, New York, uiteraard de marathon en alle andere zaken zullen besproken worden. Dit vindt plaats in Novotel Brainpark, K.P. van der Mandelelaan 150 in Rotterdam. Parkeren is geen probleem en kosteloos. Een kopje koffie of thee staat klaar.

Kleding

Alleen op deze bijeenkomst kan de beschikbaar gestelde kleding gepast worden. Voor de lopers en supporters is er een schitterend jack beschikbaar evenals een t-shirt. De lopers ontvangen daarnaast een running singlet! 

Het is dus belangrijk om de kleding te passen zodat je zeker bent dat alles lekker zit. Na deze bijeenkomst zal de kleding besteld gaan worden. Singlets zijn er in dames en heren modellen.

New York 2020

2Er is verschrikkelijk veel belangstelling voor de 50e New York City marathon volgend jaar. Als we straks beginnen met de voorinschrijvingen zullen we niet altijd kunnen garanderen dat je verzekerd bent van deelname.  Rijnmond Marathonreizen organiseert de New York reis al 30 jaar voor lopers EN supporters. Lopers die boeken met supporter(s)  hebben een streepje voor. We houden je op de hoogte wanneer we met de voorinschrijvingen 2020 gaan beginnen!

  • Goudsesingel 184
    3011 KD Rotterdam

  • +31 10 217 99 20
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

     Over ons
     Reisvoorwaarden
     Login
 

Rijnmond Marathonreizen is een activiteit van GI Travel b.v., al 30 jaar, en is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR)