RIJNMOND MARATHONREIZEN EN DE ABSOLUUT MEEST COMPLETE AANBIEDING NAAR DE NEW YORK CITY MARATHON 2019

 


Het is toch wel lekker als er veel voor je geregeld is. Trainen voor het vertrek, een fysio die al geraadpleegd kan worden, een eigen bus naar de start, een dagelijks ontbijtbuffet. De dag voor de marathon een Pasta Party en na de New York City marathon een diner en daarna de dansvloer op. Ook een excursie is inbegrepen. Lees ons programma maar eens goed door. We gaan in 2019 voor de 30e keer naar New York dus we weten de weg.

We hebben een bijzonder goed contact met de Road Runners in New York, de marathonorganisatie. Dit al 30 jaar. Zonder overdrijven hebben we de beste aanbieding. Alles erop en eraan. Zie je onze prijzen weet dan dat dit het is. Behalve de €2,50 voor het Garantiefonds want dit is verplicht. Ook niet die rare boekings- en reserveringskosten. Wij doen niet aan deze verzonnen kostenpost! Gewoon boeken zonder verrassingen. 

Er zijn inmiddels al veel boekingen binnen. Niet alle vluchten zijn meer beschikbaar maar er valt nog een goede keuze te maken tussen een directe vlucht of één met een overstap. 2 hotels zijn inmiddels volgeboekt. Gelukkig zijn er genoeg kamers beschikbaar in het mooie suites hotel Hyattplace. 7 of 9 dagen.

 

Vanzelfsprekend ben je 100% verzekerd bij de boeking van het startbewijs van de New York City marathon 2019! De meest geweldige marathon ter wereld in de meest geweldige stad ter wereld! 

Voor informatie kun je bellen met  of via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga de ultieme uitdaging aan en beleef New York en de New York City marathon.

  • Goudsesingel 184
    3011 KD Rotterdam

  • +31 10 217 99 20
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

     Over ons
     Reisvoorwaarden
     Login
 

Rijnmond Marathonreizen is een activiteit van GI Travel b.v., al 30 jaar, en is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR)