JOUW ULTIEME UITDAGING EN DE STAND VAN ZAKEN

3 1Veel belangstelling voor de New York City Marathonreis van Rijnmond

We zullen jullie een beetje bijpraten over onze New York reis. Er zijn veel boekingen zodat sommige vluchten vol zijn of vol raken.

De 9daagse reis met United is vol. Er is nu een 2e non-stop vlucht beschikbaar met de KLM. Het bedrag blijft hetzelfde!

Voor de 9daagse reis met overstap in Londen (Heathrow) zijn voldoende plaatsen beschikbaar.

Voor de 7daagse reis met overstap zijn er nog (zeer beperkt) mogelijkheden. De 7daagse met United is volgeboekt.

Alle vluchten vertrekken van Schiphol.

Niet alleen zorgen wij goed voor de lopers, ook supporters worden in de watten gelegd! Kies voor de meest volledige marathonreis naar New York. Service bieden is ons motto!

Het boeken van onze reis kan op diverse manieren. B.v. via het DIRECT BOEKEN kopje! Je leest het allemaal in het onderstaande artikel.

Wij hebben nog altijd startbewijzen beschikbaar voor de meest mooie, emotionele en uitdagende marathon in de wereld. NEW YORK CITY MARATHON 2019!!!! Boek en neem je partner mee. New York is delen, verwerken en ondergaan!

Mocht je nog vragen hebben, bel 010-2179920 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons. 

Ter info: Op zaterdag 18 mei om 10.00 uur is de 1e bijeenkomst in Novotel Brainpark in Rotterdam. Je wordt daar bijgepraat over de reis en uiteraard komt de New York City Marathon ruimschoots aan bod. Parkeren is voor onze deelnemers gratis en een lekkere bak koffie of thee wacht. Tijdens deze bijeenkomst kan alle beschikbaar gestelde kleding gepast worden! (Dit is ook de enige mogelijkheid om te passen)

3 1

 

  • Goudsesingel 184
    3011 KD Rotterdam

  • +31 10 217 99 20
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

     Over ons
     Reisvoorwaarden
     Login
 

Rijnmond Marathonreizen is een activiteit van GI Travel b.v., al 30 jaar, en is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR)