JOUW ULTIEME UITDAGING!

De New York City Marathon 2019

 

Rijnmond Marathonreizen is klaar voor 2019. We zijn begonnen met de aanbieding van onze reis naar de New York City Marathon. Rijnmond is buitengewoon transparant. Lees de bedragen en weet dat dit het is. Geen bijkomende kosten of wat dan ook. Uiteraard rekenen wij geen reserverings- of boekingskosten. Dat is pure nep!

We zijn altijd bereikbaar via de mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of die goede oude telefoon. Gewoon een telefoonnumer, 010-2179920. Dan krijg je een mens en geen robot... Het is ook een normaal nummer waar je niet extra voor hoeft te betalen.

We gaan dus beginnen.  JE KUNT ONLINE BOEKEN! We staan bekend om de volledigheid van de reis. Er zit zo verschrikkelijk veel bij inbegrepen, lees dat maar in de aanbieding, die wij de meest volledige van Nederland durven te noemen!

Wat zit er dan bijvoorbeeld bij?

We gaan van te voren al 3x in Nederland trainen. Onze trainers, die New York goed kennen en daar de marathon gelopen hebben, zijn er altijd bij. Tevens bieden wij 2x een ontmoeting om jullie helemaal bij te praten over onze reis. Parkeren is gratis evenals de koffie en thee. Deze bijeenkomsten (in Rotterdam) zijn erg zinvol omdat je goed wordt bijgepraat wat je allemaal te wachten staat.

Je ontvangt van ons een schitterend jack. Voor lopers maar ook voor de supporters, want deze zijn uiteraard van harte welkom en worden overal bij betrokken. Dat jack, er zit nog een fleece jas in, is van perfecte kwaliteit en zeker geen reclamezuil! Tevens krijgt iedereen een NY t-shirt van ons. De lopers krijgen een prachtig running singlet en iedereen een mooie rugzak. Op de 1e bijeenkomst in mei is er de mogelijkheid om de kleding te passen.

Dagelijks is er een giga ontbijt buffet. In het eigen restaurant staat werkelijk van alles klaar. Een egg station, verse broodjes, muesli, zelf te maken toast, kaas en worst, voor de liefhebbers scrambled eggs, worstjes, krokante aardappels, verse wafels met vers fruit en slagroom, pannekoeken, ook staat er gerookte zalm op het programma. Er is verse melk, koffie, thee, jus d'orange, yoghurt, vers fruit en ga maar door. Oh ja, er staat zoetigheid zoals jam en Nutella. Nogmaals: Giga!

In New York zijn er trainingen. We brengen jullie naar de Marathon Expo. De finishplaats in Central Park wordt bezocht zodat jullie alvast een indruk krijgen hoe het straks zal gaan. En heel belangrijk: We brengen jullie met eigen bussen naar de start op Staten Island. Dat is wel zo prettig want het vertrek van de hotels is pas rond 07.00 uur. Lekker relaxed dus. De supporters gaan rond 10.00 uur naar het 28 kilometer punt op 1st Avenue om iedereen aan te moedigen. Uiteraard wederom met eigen bussen. Na afloop staan de bussen klaar om de finishers en aanhang naar de hotels te brengen. Alle lopers krijgen een ware V.I.P. behandeling van ons.

Bij onze reis is een vaarexcursie inbegrepen. Met een eigen charter, alleen onze groep zit op het schip, varen we rond het eiland Manhattan. Jullie zien het Vrijheidsbeeld vanaf een paar meter afstand. Heel indrukwekkend. Ook de Freedom Tower is schitterend om te zien vanaf het water. Via de Hudson varen we richting de Verrazano Bridge waar de lopers gaan starten. Dan gaan we via de East River naar de andere kant van Manhattan en zien we o.a. Brooklyn.

Bij de reis is een fysiotherapeut aanwezig die elke dag spreekuur houdt. Is er een probleempje dan wordt dit adequaat opgelost. (Al voor vertrek kan hij via de mail worden geraadpleegd). Deze service is uiteraard gratis. Dit geldt ook voor de behandelingsmiddelen.

Valt er nog wat te bikken?

Jazeker. Naast het dagelijks ontbijt kan iedereen op zaterdag gaan stapelen in de Pasta Party. Al ga je 4x langs, stapelen moet gebeuren, op de marathon zondag heb je de calorieën nodig. Ook de supporters doen gezellig mee. Heerlijke pasta staat voor jullie klaar.

Als je dan zondag de medaille van de New York City Marathon om de nek hebt hangen wacht de After Marathon Medal Party! Op de zondagavond wacht een zeer uitgebreid diner. Lekker ontspannen en heerlijk napraten over de meest geweldige marathon ter wereld. Na het diner gaan we dansen. Jawel, dansen! De vermoeide spieren komen weer los op de muziek van onze d.j.! Gegarandeerd een top avond na het lopen van die top marathon.

Nogmaals, er zit nog veel meer inbegrepen in deze reis. Lees gerust alles door en ontdek hoe volledig onze Rijnmond reis is naar New York.

Hoe kunnen we boeken?

Dat kan op verschillende manieren. Het gemakkelijkst is on line boeken. Je vindt het op deze site en dan kun je kiezen uit onze 7- of 9 daagse reis. Je bepaalt je eigen hotel. Tevens bepaal je of je direct naar New York wilt vliegen of (goedkoper) met een tussenstopje.

Je kunt ook het inschrijfformulier downloaden en invullen. Daarna scannen en retourneren naar Rijnmond Marathonreizen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook kun je het formulier invullen en (gratis) naar ons antwoordnummer sturen. Je kunt het inschrijfformulier afgeven op ons adres Goudsesingel 184 in Rotterdam.

Service
Dat is het motto van Rijnmond Marathonreizen. We gaan er in het 30e jaar helemaal voor om onze deelnemers een top periode te bieden. Omdat het een marathonreis is bieden we uitstekende 4 sterren hotels aan net buiten Manhattan. In het plaatsje Secaucus liggen de 3 hotels vlak naast elkaar. De bus naar Manhattan stopt overigens voor de deur! Geen sirenes, geen vuil dat 'snachts opgehaald wordt, geen herrie van bevoorrading van winkels enz. Deze rust wordt bijzonder gewaardeerd. Holiday Inn is een voormalig Hilton Hotel. Grote ruime kamers en aan een leuk pleintje gelegen met de nodige restaurants. Hyatt Place is een suites hotel. Ruime junior suites in een perfect hotel. EmbassySuites, de naam zegt het al, eveneens een suites hotel. Een ruime living en een aparte slaapkamer. In dit mooie hotel is een zwembad. In Hyatt en Embassy staan naast de normale bedden ook slaapbanken. Je kunt dus eventueel met meer dan 2 op een kamer. Het ontbijt wordt gebruikt in Cheeseburger in Paradise. Alleen deelnemers van onze groep ontbijten daar.

We vliegen vanaf Schiphol met gerenommeerde maatschappijen. United Airlines, KLM, British Airways en Aer Lingus. De laatste 2 maatschappijen maken een kort stopje in London of Dublin.

WIJ ZIJN NU BEGONNEN!

Veel plezier met alles door te nemen en te boeken en wees er van overtuigd dat wij het jullie voor 100.000% naar de zin gaan maken!

MAAK JE MAAR OP VOOR DE MEEST FANTASTISCHE PERIODE IN 2019. MET RIJNMOND IN NEW YORK!

  • Goudsesingel 184
    3011 KD Rotterdam

  • +31 10 217 99 20
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

     Over ons
     Reisvoorwaarden
     Login
 

Rijnmond Marathonreizen is een activiteit van GI Travel b.v., al 30 jaar, en is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR)