WE ZIJN NU IN STELLENBOSCH

In het oudste hotel van Zuid Afrika

Gisteren zijn we gearriveerd in hotel De Oude Werf In Stellenbosch. Gebouwd op de restanten van een kerk vele honderden jaren geleden. Ooit een herberg, nu een luxe hotel. Het hotel is in een ver verleden een paar keer afgebrand. Een reisverzekering is dus wel handig...

Stellenbosch is een bijzonder gezellig plaatsje. Leuke oude gebouwen die wit bepleisterd zijn. Het heeft wel wat weg van het Nederland van vroeger. Oom Samie Se Winkel is beroemd. Of je 100 jaar terug in de tijd gaat.

Vandaag een stadswandeling en daarna vrij. Morgen gaan we met de wijntram de boerderijen af om de wijn te testen.. Hopelijk zijn we nog in staat er over te berichten.

Gisteren, bij Boulders Beach, hebben we de pinguïns ontmoet. Wandelend, broedend, wippend en slapend. Wat een geinige beestjes. Zo zagen we bij Kaap de Goede Hoop ook al zebra's, wildebeesten, struisvogels en lama's. Aan dieren geen gebrek in Zuid Afrika!


Alle foto's vind je hier.

  • Goudsesingel 184
    3011 KD Rotterdam

  • +31 10 217 99 20
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

     Over ons
     Reisvoorwaarden
     Login

Rijnmond Marathonreizen is een activiteit van GI Travel b.v., al 30 jaar, en is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR)