Ninh Binh - zaterdag 22 april

Wij verlieten de drukte van Hanoi en buiten de stad werden al snel de eerste rijstvelden zichtbaar. Dit gebied wordt ook wel de rijstschuur van Vietnam genoemd. Na een uurtje of twee veranderde het landschap spectaculair. Want zo mag het gebied rondom Ninh Binh best genoemd worden.

Ninh Binh 1Een gebergte van kalksteen die zo uit het niets lijkt te verrijzen. Met daar tussenin prachtige rijstvelden. Ha Long Bay op het land is de bijnaam van dit indrukwekkende landschap. Wij zijn erg onder de indruk van wat er voor onze ogen afspeelt. Tijdens de wandelingen worden er ontelbare foto’s gemaakt. Ninh Binh 4

Maar het mooiste moet dan nog komen. Een boottocht van bijna twee uur door deze schitterende natuur.

Ninh Binh 2Vanuit de kleine bootjes zien wij het adembenemende landschap aan ons voorbij trekken. Zo hebben wij vandaag ons verblijf in het prachtige Vietnam op een waardige manier afgesloten. En nu op weg naar Dubai….

  • Goudsesingel 184
    3011 KD Rotterdam

  • +31 10 217 99 20
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

     Over ons
     Reisvoorwaarden
     Login
 

Rijnmond Marathonreizen is een activiteit van GI Travel b.v., al 30 jaar, en is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR)