16-DAAGSE REIS NAAR EN
VIETNAM EN DUBAI

MET DE
HUÉ IMPERIAL MARATHON

9 - 24 APRIL 2023

Programma

Dag 1: Zondag 9 april 2023

Vrolijk Pasen! In de namiddag vertrekken wij vanuit Rotterdam met een luxe touringcar van  Ringelberg naar  Schiphol. 

In de avond vliegt u met een Boeing 777 van Emirates  naar Dubai. Hier stappen wij over op de non-stop vlucht naar Ho Chi Minh City, het vroegere Saigon.

Dag 2: Maandag 10 April  2023

Wij arriveren in de avond op de luchthaven van Ho Chi Minh stad. Welkom in Vietnam. Transfer naar ons eerste hotel van deze reis. En wat voor  een hotel! Wij houden van    hotels waar de sfeer van vroeger nog te proeven is. En hier hebben wij weer een juweeltje gevonden. Waaiers aan het      plafond, teakhouten vloeren, hotelpersoneel in kostuum, een geweldige beleving.

 

Dag 3: Dinsdag 11 April 2023

Lichte ochtendtraining door de straten van Ho Chi Minh City. Na het ontbijtbuffet laten wij u de hoogtepunten zien van het voormalige Saigon. Vandaag laten wij u kennismaken met onder andere het oude Frans Koloniale postkantoor, de basiliek van Notre Dame, gezellige straatjes, een drukke overdekte markt en het beroemde oorlogsmuseum. Een gezamenlijke lunch is inclusief. De avond is vrij.

Dag 4: Woensdag 12 April 2023

Een vroege ochtendtraining voor de lopers. Uitgebreid ontbijtbuffet in ons sfeervolle hotel. Vandaag is een vrije dag. U kunt zelf helemaal bepalen hoe u de dag gaat besteden.         Het hotel heeft een buitenzwembad om lekker te relaxen. Er is veel te doen en u krijgt van ons de nodige tips en adviezen. Ook zullen wij vooraf enkele optionele excursies aanbieden.

 

Dag 5: Donderdag 13 April 2023

Uitgebreid ontbijtbuffet in het hotel.

Ochtendvlucht per Vietnam Airlines naar Hue. De vlucht duurt 1,5 uur. Na aankomst transfer naar een sfeervol boetiek resort even buiten het       centrum van Hué.

De rest middag en avond zijn ter vrije besteding.

Dag 6: Vrijdag 14 april 2023

Uitgebreid ontbijtbuffet in het hotel. Omstreeks 10.00 uur begint de kennismaking met de stad Hué. Het is beslist één van de meest charmante stadjes van Vietnam en is prachtig gelegen aan de oevers van de Perfume River. Hué was van 1802 tot 1945 de Keizerlijke hoofdstad van het land. Daarom kent dit deel van Vietnam een rijke geschiedenis. In Hué bevindt zich de Verboden Stad. Cultuurliefhebbers genieten hier van de vele bezienswaardigheden.

Na afloop van de kennismaking met Hué halen wij de startbewijzen op voor de race van zondag. In de namiddag arriveren wij bij het sfeervolle boetiek resort.

De avond is ter vrije besteding

Dag 7: Zaterdag 15 april 2023

Uitgebreid ontbijtbuffet in het hotel. De gehele dag is ter vrije besteding. U kunt zelf beslissen of u bijvoorbeeld gaat fietsen door de straten van Hué, een boottocht maakt over de Perfume River of aan de rand van het zwembad lekker blijft relaxen. Voor de liefhebbers bieden wij optionele excursies aan welke reeds in Nederland gereserveerd kunnen worden.

Dag 8: Zondag 16 april 2023

Vroeg uit de veren! Dit zijn vanochtend de starttijden van de Hué Imperial Marathon (onder voorbehoud):

04.00 uur: hele marathon

05.00 uur: halve marathon

05.30 uur: 10 kilometer

08.00 uur: 5 kilometer

En dit zijn de limieten van de verschillende afstanden: hele marathon: 6 uur, halve  marathon: 4 uur, 10 kilometer: 2 uur en 5 kilometer: 1,5 uur.

Deze ochtend hebben wij een pendel bus naar/van het start– en finishgebied. Uiteraard zorgen we voor een ontbijtbox voor de vroege lopers.

In de namiddag gaan wij weer op gepaste en verrassende wijze vieren dat iedereen de finish heeft gehaald.

 De avond is ter vrije besteding!

Dag 9: Maandag 17 april 2023

Ontbijtbuffet in het hotel. In de loop van de ochtend vliegen wij in één uurtje naar Hanoi. Na aankomst rijden wij gelijk naar de kust. De baai van Ha Long is wereldberoemd. Het luxe hotel wat wij hier voor u geselecteerd hebben is ongelooflijk mooi en is zijn 5-sterren meer dan waard.

De middag en avond zijn ter vrije besteding.

 

Dag 10: Dinsdag 18 april 2023

Uitgebreid ontbijtbuffet in het hotel.

Gehele vrije dag. Wat u ook gaat doen vandaag, het is GENIETEN met hoofdletters.

 

Dag 11: Woensdag 19 april 2023

Uitgebreid ontbijtbuffet in het hotel. Vandaag maken wij een boottocht door deze schitterende baai. Verlaten eilanden, afgelegen vissersdorpen, prachtige grotten en de indrukwekkende kalksteenpilaren zorgen voor een onvergetelijke dag.

Aan het einde van de middag zetten wij koers naar Hanoi. De avond is ter vrije besteding.

Dag 12: Donderdag 20 april 2023

Ontbijtbuffet in het hotel. Wederom hebben wij een luxe hotel geselecteerd voor uw verblijf in Hanoi. Vandaag laten wij u kennismaken met deze mooie stad.

De oude wijk van Hanoi is zonder twijfel de beroemdste bezienswaardigheid van de stad. Op een speciale manier maken wij  kennis met deze gezellige wijk. Ook bezoeken wij de Train Street, het indrukwekkende mausoleum van Ho Chi Minh en het meer van Hoan Kiem.

In de namiddag is de excursie ten einde. De avond is vrij.

Dag 13: vrijdag 21 april 2023

Ontbijtbuffet in het hotel.

Gehele vrije dag in Hanoi tot aan de avondexcursie. Er bestaat een grote kans dat u teruggaat naar de oude wijk van Hanoi. U kunt er heerlijk slenteren of een fiets huren. Wij bieden enkele optionele excursies aan welke u in Nederland al kunt boeken.

Onze avondexcursie: een waterpoppenshow en een streetfood safari! Gezellig en ook nog eens overheerlijk. Dit is een korte samenvatting wat u vanavond te wachten staat.

Dag 14: Zaterdag 22 april 2023

Uitgebreid ontbijtbuffet in het hotel. Na het ontbijt vertrekken wij naar het prachtige plaatsje Ninh Binh. Wij maken een boottocht en brengen wij u naar de plaatsen met het mooiste uitzicht. Ninh Binh wordt ook wel Ha Long Bay op het land genoemd. Een waardige afsluiting van ons verblijf in dit prachtige Aziatische land,

Aan het begin van de avond zijn wij terug bij het hotel. De avond is vrij tot aan de transfer naar de luchthaven welke omstreeks 22.00 uur zal plaatsvinden.  

Dag 15: Zondag 23 april 2023

Vertrek per non-stop Emirates vlucht om 01.30 uur naar Dubai per Boeing 777. De vluchtduur is 6 uur en 5 min. 

Aankomst om 05.05 uur in Dubai. Aansluitend transfer naar het superdeluxe hotel waar de kamers gereed zijn en waar u gelijk kunt aanschuiven bij het ontbijtbuffet. Gehele vrije dag in Dubai! Het is er rond deze tijd van het jaar lekker warm. Houd rekening met een temperatuur tussen de 30 en 35 graden. Alle shoppingmalls, musea, metro enzovoort hebben airco. Maar dit zal u niet verbazen. Er is hier zo ontzettend veel te zien en te doen dat u zich geen seconde hoeft te vervelen.

Dag 16: Maandag 24 april 2023

Ontbijtbuffet in het hotel. Gehele vrije ochtend. Omstreeks 12.30 uur vertrekken wij naar de luchthaven. Om 14.45 uur vertrekt de Emirates vlucht naar Schiphol. Aankomt om 20.00 uur. Met de gereedstaande bus van Ringelberg Touringcars gaan wij terug naar Rotterdam.

Einde van een memorabele Rijnmond reis naar Vietnam en Dubai.

 

Het programma is onder voorbehoud van  wijzigingen.

Hotels (onder voorbehoud):

 • Ho Chi Minh City - The Majestic
 • HUÉ - Pilgrimage Village Resort
 • HA LONG BAY - Vinpearl Resort
 • HANOI - Pan Pacific
 • DUBAI - Sheraton Mall of Emirates

De reissom voor deze 16-daagse reis bedraagt € 3.275,00 per persoon

INBEGREPEN;

 • Transfers Rotterdam Novotel Brainpark naar Schiphol v.v.
 • Vuchten per Emirates - economy class
 • Alle luchthavenbelastingen, brandstof- en veiligheidstoeslagen (onder voorbehoud van wijzigingen)
 • Enkele reis Vietnam Airlines van Ho Chi Minh City naar Hué en van Hué naar Hanoi 
 • Alle hotelovernachtingen en dagelijks ontbijtbuffet, hotels hebben allemaal een 4– of 5-sterren kwalificatie.
 • Alle excursies en entreegelden zoals genoemd in het programma
 • Alle airport transfers en overige vervoer zoals genoemd in het programma
 • After marathonparty
 • Alle genoemde maaltijden zoals genoemd in het programma
 • 2 voorlichtings orntmoetigen in Rotterdam.
 • Deskundige reisbegeleiding en lokale gidsen
 • Gratis shirt voor alle deelnemers
 • Gratis rugzak               
 • Uitgebreid mapje met reisbescheiden
 • Reisgids Vietnam per kamer 

NIET INBEGREPEN;

 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Bijdrage Stichting Calamiteitenfonds Reizen (€ 2,50 per boeking)
 • Bijdrage SGR - Garantiefonds reisgelden (€ 5,00 p.p.)
 • Niet omschreven maaltijden en excursies
 • E-visum voor Vietnam indien van toepassing € 25 p.p.
 • Geschatte kosten Hué Marathon 2023. Hele marathon € 55,00, halve marathon € 45,00, 10 km  € 40,00 en 5 km € 20,00
 • Uitgaven van persoonlijke aard
 • Eventuele toeslag voor een éénpersoonskamer  € 995,00

Het is mogelijk om ‘op indeling’ te boeken voor deze reis. Wij zoeken dan een geschikte kamergenoot voor u van hetzelfde geslacht en u krijgt altijd twee gescheiden bedden.

 • Goudsesingel 184
  3011 KD Rotterdam

 • +31 10 217 99 20
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

     Over ons
     Reisvoorwaarden
     Login
 

Rijnmond Marathonreizen is een activiteit van GI Travel b.v., al 30 jaar, en is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR)