Twijfel niet meer te lang over de mooiste week van het jaar!

Er is veel belangstelling voor onze 2018 New York reis. Het aantal beschikbare startbewijzen is aardig geslonken. Wacht dus niet meer te lang! 

De New York City marathon is met kop en schouders de meest fantastische en emotionele in de wereld. Ga met een paar loopmaten en je gaat los van de wereld.

Rijnmond kiest voor all-in. Inclusief vlucht, startbewijs, trainer, fysiotherapeut, ontbijtbuffet, eigen bussen naar de start en weer terug, pasta party, after marathon medal party, vaarexcursie, kleding enz enz enz. Lees alles er maar eens op na.

RIJNMOND MARATHONREIZEN HEEFT MET AFSTAND DE MEEST COMPLETE AANBIEDING NAAR DE NEW YORK CITY MARATHON. BEN JE WELLICHT UITGELOOT? GA MEE MET ONS EN GA DE ULTIEME UITDAGING AAN OM DE NEW YORK CITY MARATHON 2018 TE LOPEN!!!

Duizenden deelnemers aan onze reis gingen je voor. We doen deze reis al 29 jaar. We weten dus waar we het over hebben.

Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon: 010-2179920

Of ga gewoon even langs ons kantoor in Rotterdam. We bieden de meest volledige New York reis naar de marathon. Wil je langer of korter, we kunnen veel regelen!

Op zijn Engels klinkt het wat beter, dit hoor je straks vanaf de kant: You're A Hero! You Can Do It! You're Great! We sluiten ons hier graag bij aan!

HVV

Daar is iedereen het wel over eens

New York onderscheidt zich van alle andere marathons. Waarom? Het zijn de indrukken die zo overweldigend zijn. Zoveel lopers, 50.000. Zoveel publiek, miljoenen langs de kant. Vanzelfsprekend de stad zelf. Je loopt door de 5 wijken van New York, Staten Island, Brooklyn, Queens, Manhattan en de Bronx. Eigenlijk loop je door de wereld. De mensen langs de kant vinden je een held! Gek genoeg, wij nuchtere Nederlanders en Belgen, gaan we ons zelf ook als een held beschouwen. Je loopt daar toch maar. Door die wereldstad, langs al die mensen en de apotheose in het Central Park, als die medaille wordt omgehangen.

Dan ga je het pas realiseren welk een geweldige gebeurtenis je hebt volbracht. Lang voor getraind, die flow in New York en dan die trots. Die ongelooflijke trots dat je New York hebt gelopen!

Rijnmond Marathonreizen

We gaan dit jaar voor de 29e keer naar de New York City Marathon. We bieden de meest volledige reis die er te vinden is. Met bussen naar de luchthaven, trainingen, kleding, ontbijtbuffet, excursie, naar de startplaats gebracht worden met eigen bussen en na de finish staan de bussen weer klaar! Een pasta party, een after marathon medal party. ALLES is inbegrepen!

We hebben nog wat mogelijkheden om met ons mee te gaan. Ons 7 daags arrangement vanaf Schiphol is volgeboekt. Wel hebben wij nog plaats op de 7 daagse reis vanaf Brussel.

Ook voor de 9 daagse reis hebben wij nog mogelijkheden.  Je leest er alles over op deze site via de 'brochure' en het inschrijfformulier. Vragen kun je altijd stellen via de telefoon en/of mail. Ons hotel Embassy Suites is volledig volgeboekt. Voor de andere hotels zijn nog suites en kamers beschikbaar.

 Boek vandaag nog en je bent 100% verzekerd van het startbewijs voor de New York City marathon!

En: je bent ook voor 100% verzekerd van de mooiste week van het jaar. Met Rijnmond. In New York!

BE A WINNER!

 

WhatsApp Image 2018 02 05 at 12.52.13Een tussenstand van dit moment 

EmbassySuites is volledig volgeboekt. Voor de andere hotels zijn nog suites of kamers beschikbaar.

7 daagse reis vanaf Schiphol 

Onze 7daagse reis vanaf Schiphol is volgeboekt! Vanaf Brussel zijn nog genoeg stoelen beschikbaar. Voor de 9daagse reis zijn alleen plaatsen via Schiphol te boeken.

Wachten op de loting

Een aantal mensen wacht nog op de loting voor de startbewijzen eind februari. Neem geen risico en boek alvast bij Rijnmond. Hetzij met of zonder startbewijs. Dan ben je altijd verzekerd van een perfecte reis en.. een startbewijs voor de New York City marathon 2018!

Heb je speciale wensen

Neem dan kontakt met ons op. Wij zijn bijzonder flexibel. Dit kan via een bezoekje, telefonisch of de mail. Bij ons is de klant koning!

HVV

MET TROTS PRESENTEREN WIJ...

Hier istie dan!ny2018

De Rijnmond aanbieding voor het mooiste hardloopevenement in de wereld, de New York City Marathon 2018. Elk jaar staan 50.000 helden aan de start voor de Verrazano Bridge om de 42.195 meter af te leggen. Door de 5 wijken van New York. Staten Island, Brooklyn, Queens, Manhattan en de Bronx. Je loopt echt door werelden met miljoenen luid scanderende fanatieke mensen langs de kant.

Lees onze uitgebreide aanbieding rustig door en zie hoe ongelooflijk veel is inbegrepen in deze reis. Echt ontzettend veel. Eigenlijk hoef je alleen nog maar even die 42km en 195m te huppelen...  Voor de rest zorgen wij wel!

Op naar de meest fantastische stad New York met haar zo indrukwekkende marathon. Nog maar ruim 8 maanden..

HVV

  • Goudsesingel 184
    3011 KD Rotterdam
  • +31 10 217 99 20
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.